ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][bleft]

«ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ» Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΗ ! Τι του απάντησε στην Βουλή για τα αρχαία Ελληνικά !


Ο Πάνος Καμμένος «άνοιξε τα χαρτιά» του σχετικά με τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη για τα αρχαία Ελληνικά στα σχολεία.

Την αντίδραση Καμμένου πυροδότησε ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος κάλεσε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να απαντήσει για το αν θα στηρίξει μια κυβέρνηση που θέλει να απαγορεύσει τα αρχαία Ελληνικά.

«Όσον αφορά στα θέματα που έχουν να κάνουν με τις διαφορές που έχουμε με το συγκυβερνών κόμμα- και είναι διαφορετικές οι απόψεις μας σε πολλά θέματα -να ξέρετε ότι και τα συζητούμε κι εκεί που υπάρχουν ενστάσεις τις θέσεις μας τις λέμε ξεκάθαρα και δεν ψηφίζουμε κάτι ή το ψηφίζουμε.

Στα θέματα των Αρχαίων Ελληνικών εκφράσαμε την άποψή μας όταν θα έρθει η ώρα να την ψηφίσουμε θα το δείτε….» τόνισε αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο οι ΑΝΕΛ να κρατήσει διαφορετική στάση στις ψηφοφορίες της Βουλής στα θέματα τα οποία διαφωνεί.

«Όσον αφορά στο θέμα των θρησκευτικών έχουμε τις δικές μας απόψεις, ο ΣΥΡΙΖΑ τις δικές του» πρόσθεσε.»Είμαστε δύο διαφορετικά κόμματα που προσπαθήσαμε να πάμε μαζί στην προσπάθεια να αλλάξουμε την πατρίδα μας» συνέχισε ο κ. Καμμένος και κατέληξε:

 «Θα σας χαλάσουμε τη σούπα και θα συνεχίσουμε τα βρίσκουμε».

ΠΗΓΗ