Ειναι η Monsanto υπευθηνη για τον Ιο Ζικα;


Μια έκθεση από οργάνωση γιατρών στην Αργεντινή που ασχολούνται με πόλεις οι οποίες έχουν αερο ψεκαστει!!! αμφισβητεί τη θεωρία ότι η επιδημία του ιού Ζήκα απο την Βραζιλία είναι η αιτία της αύξησης της εκ γενετής ανωμαλίας που παρουσιαζει μικροκεφαλία των νεογνών .

Η αύξηση σε αυτό το εκ γενετής ελάττωμα , στην οποία το μωρό γεννιέται με ένα ασυνήθιστα μικρό κεφάλι και συχνά έχει εγκεφαλική βλάβη , έγινε γρήγορα γνωστή και συνδέθηκε με τον ιό Ζικα από το Υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας .

Ωστόσο , σύμφωνα με γιατρούς από την Αργεντινή που μελετούν πόλεις που έχει προηγηθεί αεροψεκασμος , το υπουργείο απέτυχε να αναγνωρίσει ότι στην περιοχή όπου οι περισσότεροι άρρωστοι άνθρωποι ζουν , υπάρχει μια χημική ουσία που παράγει δυσμορφίες στον πληθυσμό και χρησιμοποιείτε ως εντομοκτόνο στα κουνούπια !!

Αυτη η ουσία εισήχθη στην παροχή του πόσιμου νερού των πόλεων το 2014.

Αυτό το δηλητήριο , με ονομασία Pyriproxyfen που ειναι προιον της Monsanto , χρησιμοποιείται σε ένα πρόγραμμα που ελέγχεται από το κράτος με σκοπό την εξάλειψη των κουνουπιών που μεταφέρουν ασθένειες .








ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...