Πολιτική σχολίων

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.

Είναι σημαντικό για εμάς να διατηρήσουμε μια φιλική κοινότητα έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να μπαίνει και να συζητάει με άλλα μέλη του gaidouri.com. Προτού σχολιάσεις, παρακαλούμε να ρίξεις μια γρήγορη ματιά στις παρακάτω προϋποθέσεις μας:

- Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του,ω
στόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε θα διαγράφονται και, φυσικά, ο χρήστης θα μπλοκάρετε.

- Είμαστε ανοιχτοί προς κάθε κριτική (καλή ή κακή) για τους συντάκτες μας και τα άρθρα μας. Αλλά τα σχόλια θα πρέπει να αφορούν το άρθρο και όχι τα λάθη.


- Αν θέλεις να διορθώσεις ή να κάνεις μια παρατήρηση, στείλε μας ένα μήνυμα στο email: togaidouri2014@gmail.com.


- Αν βρεις σχόλια τα οποία θεωρείς πως σε προσβάλουν, μη διστάσεις να τα υποβαθμίσεις στις ψηφοφορίες και να μας ενημερώσεις μέσω του Disqus. Τέλος, οι συντάκτες μας προσπαθούν συνεχώς να βελτιώνουν το γράψιμο τους. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.(Όροι Χρήσης)

Ευχαριστούμε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...