ΕΡΧΕΤΑΙ «ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ» ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ! Τρέξτε αύριο να δηλώσετε ακατάσχετο λογαριασμό !


Να σπεύσουν να προστατεύσουν το όριο του ακατάσχετου λογαριασμού τους κάλεσε τους φορολογούμενους ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έρχεται «καταιγίδα» από κατασχετήρια μισθών και συντάξεων για χρέη στο Δημόσιο!

«Πρέπει ο κόσμος και δεν πρέπει να το ξεχάσει να πάει και να κάνει τη δήλωση για τον ακατάσχετο λογαριασμό.

Πάρα πολλοί δυστυχώς δεν το κάνουν αυτό και έχουμε περιπτώσεις να είναι ο παππούς με τον γιο σε ένα λογαριασμό και ενώ ο παππούς δεν έχει χρέη αλλά έχει ο γιος, του τραβάνε τα λεφτά από τη σύνταξη.

Και μετά έρχονται οι άνθρωποι και διαμαρτύρονται» δήλωσε ο κ. Αλεξιάδης στην εκπομπή του Γ. Αυτιά στον Σκάι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε έναν και μόνο τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλωθεί στην εφορία, μπορεί να κατασχεθεί μέχρι το 50% για ποσά από 1.000 ευρώ έως 1.500 ευρώ, δηλαδή 250 ευρώ, ενώ από εκεί και πάνω κατάσχεται ολόκληρο το ποσό.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...