Νεφελίμ και Ελοχίμ: Μία εξαιρετική Έρευνα !

Οι Νεφιλίμ ή Νεφελίμ (καταρρίπτοντες αυτοί που κάνουν άλλους να πέσουν), πρόκειται για μεταγραφή της εβραϊκής λέξης, η οποία βρίσκεται στον πληθυντικό αριθμό και στις τρεις περιπτώσεις όπου εμφανίζεται στην Αγία Γραφή. (Γε 6:4· Αρ 13:33 (δύο φορές)

Προφανώς η λέξη προέρχεται από την έμμεση ενεργητική διάθεση του εβραϊκού ρήματος ναφάλ (πέφτω) η οποία υπάρχει, για παράδειγμα, στα εδάφια 2 Βασιλέων 3:19· 19:7.

Η Βιβλική αφήγηση που περιγράφει τη δυσαρέσκεια του Θεού απέναντι στους ανθρώπους των ημερών του Νώε, πριν από τον Κατακλυσμό, αναφέρει ότι «ἰδόντες δὲ οἱ υἱοὶ τοῦ Θεοῦ τὰς θυγατέρας τῶν ἀνθρώπων ὅτι καλαί εἰσιν, ἔλαβον ἑαυτοῖς γυναῖκας ἀπὸ πασῶν, ὧν ἐξελέξαντο» Γένεσις κεφ.6 παρ.).

Στην εβραϊκή Γλώσσα η λέξη «ΕΛΟΧΙΜ» έχει πολλές ερμηνείες.

Σημαίνει τους Υιούς του Θεού, τους Αγγέλους,τους άρχοντες και τους ανθρώπους που διακρίνονται για την αρετή τους. Έτσι, σε πολλά κείμενα, όταν μιλούν για τους «ΕΛΟΧΙΜ», αλλού εννοούν τους Αγγέλους του Θεού και αλλού τα Παιδιά του Θεού.

Συνεπώς, σε πολλές περιπτώσεις, οι Υιοί του Θεού μπορεί να αποκαλούνται Άγγελοι του Θεού, όπως επίσης και οι ενάρετοι άνθρωποι να αποκαλούνται κι αυτοί Άγγελοι.

Η Ρω­μαιοκαθολική Εκκλησία μάλιστα, στην επίσημη έκδοση της Καινής Διαθήκης, τηνVulgata, μεταφράζει τους «ΕΛΟΧΙΜ» σαν τα Παιδιά του Θεού. Με το θέμα αυτό ασχολήθηκε και ο Πατέ­ρας της Δύσης Άγιος Αυγουστίνος, ο οποίος, στο βιβλίο «Πολιτεία του Θεού» (De civitate dei), υποστηρίζει πως με τον όρο «ΕΛΟΧΙΜ» εννοούνται οι ενάρετοι άνθρωποι, καθώς οι Άγγελοι είναι πνεύματα και δεν έχουν ούτε φύλο, ούτε υλικά σώματα. Επομένως, δεν ήταν δυνατό οι Άγγελοι να συνάψουν σχέσεις με τις κόρες των ανθρώπων και άρα, στο βιβλίο του Ενόχ, με τη λέξη ΕΛΟΧΙΜ εννοούνται οι ενάρετοι.

Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και στο βιβλίο της Γένεσης, όπου στο έκτο κεφάλαιο και τρίτο στίχο (6,3) ο Θεός αναφέρεται σε ανθρώπους και όχι σε Αγγέλους, όταν λέει: «Δεν θα παραμείνει το ζωοποιό Πνεύμα μου στους ανθρώπους για πάντα, γιατί είναι σαρκικοί». Επομένως, αυτοί που προσελκύστηκαν από τις όμορφες γυναίκες και ενώθηκαν μαζί τους ήταν οι ενάρετοι άνθρωποι και όχι οι Άγγελοι.

Ο ίδιος ο Ιησούς, μιλώντας στους Σαδδουκαίους για την ανάσταση των νεκρών, τους είπε: «Όταν αναστηθούν οι νεκροί, ούτε θα νυμ­φεύονται ούτε θα παντρεύονται, αλλά θα είναι όπως οι άγγελοι στον ουρανό» (Κατά Ματθαίον 22,30).

Αυτό το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ λέει πολλές αλήθειες, γιαυτό δεν θα παίξει πότε στην ελληνική τηλεόραση! ειδικά στα μεγάλα μέσα αποβλάκωσης! για κάποιους άσχετους και αμόρφωτους(ας έχουν 20 πτυχία) ολα αυτά ειναι συνωμοσίες.Πέρα απο θρησκείες και δόγματα, που ως συνήθως κρύβουν την αλήθεια! διότι θέλουν τους δούλους να υπακούν!!

Όσοι ειναι άσχετοι με αυτά τα θέματα δεν νομίζω να καταλάβουν και πολλά! έχουν κάνει καλή δουλειά εδώ και πολλά χρονιά! να μην ξέρουν την πραγματική φύση τους οι άνθρωποι!.Τέλος έχει και σχεδιασμένες αποστολές που κάνει η ελίτ σε αυτό το πλανήτη! απο την παλιά εποχή έως σημερα!δηθεν τρομοκράτες κτλ !! οι πιο πολλοί σημερα ειναι βυθισμένοι στην καθημερινότητα τους και ψυχικά νεκροί! ετσι τους θέλει η ελίτ!

Τα βίντεο λένε πολλές αλήθειες που δεν γνωρίζει η μάζα! και οι πιο πολλοί δεν θέλουν να ξέρουν! γιατι τρομάζουν στην ιδέα στο οτι ξέρουν σε αυτό τον κόσμο ειναι ψέμα! εξάλλου η σπηλιά του Πλάτωνα ειναι ο κόσμος ο ίδιος! και οι σκιές οι μεγάλες υποκεινούμενες σελίδες ΜΜΕ σχολειά κτλ!

Τέλος λέει αυτό που πολλοί ψαγμένοι ξέρουμε! η NASA η αξιόπιστη πηγή για πολλούς! το μόνο που κάνει ειναι να λέει τερατώδες ψέματα! και το SETI ειναι για Παρακολούθηση και όχι για ερευνά! είμαι πεπεισμένος 100% γιαυτό!

Η βίβλος ειναι κλεμμένες και μαγειρεμένες ιστορίες απο τους Σουμέριους (τότε που τα έγραφαν τους έχουν ξεφύγει μερικές αλήθειες!) όσο και αν ενοχλεί πολλούς αυτό! οπως και ο θεός τους οπως και ο κατακλυσμός ! ιστορία δεν είχαν και ιστορία έφτιαξαν! (μετα έβγαλαν την καινή διαθήκη γιατι η παλιά είχε πολλά στοιχειά αληθείας! όχι υπέρ τους!)και υπάρχει άλλη πηγή που ειναι αξιόπιστη! 100% μαχαμπαρατα που τους ξέφυγε ! μπορεί να έκαψαν την βιβλιοθήκη της Αλεξανδρείας να εξαφανίσουν την αλήθεια, αλλα τα στοιχειά υπάρχουν!

ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΙΝΣΤΑΙΝ! όλη η θεωρεία της σχετικότητας ειναι μια απάτη! με μόνο στόχο να σταματήσει την επιστήμη! καίμε ακομα βενζίνη ενώ μπορούσαμε να καίμε νερό! και αλλα πολλά ! ένας λόγος που έγινε και ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος! να σταματήσουν την επανάσταση της επιστήμης! των Γερμανών οπως και πήραν αιχμάλωτους επιστήμονες για την NASA!(τα αλλα ολα ειναι παραμυθία για μεγάλα παιδιά!)! που να τα ξέρουν αυτά,αλλα τους έχουν μάθει! στην σπηλιά!ολα αυτά που έχουν δεδομένα σημερα τα έχουμε καταρρίψει με στοιχειά εδώ! (προσοχή εκεί που λέει για τον Μπους ! είδε κάνεις να πουν τίποτα στην Ελλάδα οι έγκυρες σελίδες.
ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...