Διαλύετε η ΔΕΗ; Λεφτά τέλος !


Η ΔΕΗ φαίνεται πως περπατά χέρι χέρι με τη χρεοκοπία,καθώς βρίσκεται όπως αναφέρεται στην πιο κρίσιμη καμπή στην ιστορία της Επιχείρησης και η βιωσιμότητα της απειλείται από τις πρακτικές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Ανείσπρακτες οφειλές των καταναλωτών και τα χρέη της ίδιας της Επιχείρησης προς τους προμηθευτές της,συμβάλλουν καταλυτικά στην αβεβαιότητα της βιωσιμότητας και αυτό δεν φαίνεται να διορθώνεται άμεσα.

Φυσικά τα προβλήματα της Επιχείρησης δεν δημιουργήθηκαν τώρα και παρά τα λεγόμενα του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Σταθάκη, ο οποίος δηλώνει αισιόδοξος.

Να σημειωθεί πως μόνο το Δεκέμβριο η ΔΕΗ είδε το μερίδιό της να αυξάνεται και να διαμορφώνεται στο 89,83%,πρακτικά αυτό σημαίνει πως πρέπει να πέσει από το 89,83% στο 75,24% για το Δεκέμβριο του 2017, δηλαδή κατά 14,59%,καθώς υπάρχει η επιστολή των δανειστών, που αναφέρει πως τον Ιούνιο θα γίνει η αξιολόγηση των μνημονιακών στόχων για τη μείωση του μεριδίου της ΔΕΗ και πως τότε θα δουν αν αυτοί επιταχύνονται ή όχι.











ΠΗΓΗ: voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...