ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ Ζ.Κ ΓΙΟΥΝΚΕΡ: Η Ελλάδα είναι τυπικά μέλος της Ε.Ε και όχι πρακτικά !


«Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έχει επιβεβαιώσει πως τα μνημόνια είναι δράσεις του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, οι οποίες βρίσκονται εκτός της έννομης τάξης της ΕΕ.

Επομένως, όταν υιοθετούνται εθνικά μέτρα που έχουν συμφωνηθεί στο πλαίσιο του Μνημονίου, η Ελλάδα δεν εφαρμόζει την ευρωπαϊκή νομοθεσία και ως εκ τούτου ο Χάρτης των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων δεν ισχύει ως έχει για την Ελλάδα», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής , Ζαν Κλόντ Γιούνκερ και η δήλωση του αυτή αποδεικνύει ότι πλέον η χώρα μας βρίσκεται, τυπικά μόνο στην Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι πρακτικά.

Από τη στιγμή που η Ελλάδα έχει μπει σε τροχιά μνημονίων, παύει να ισχύει το μεγαλύτερο μέρος του ευρωπαϊκού δίκαιου, αφού, όπως είπε και ο Γιούνκερ, «βρίσκονται εκτός της έννομης τάξης της ΕΕ […]Οταν υιοθετούνται εθνικά μέτρα που έχουν συμφωνηθεί στο πλαίσιο του Μνημονίου, η Ελλάδα δεν εφαρμόζει την ευρωπαϊκή νομοθεσία».

Επιπλέον, στην Ελλάδα εφαρμόζονται μέτρα και νόμοι που έχουν τεθεί από την τρόικα, άρα, η χώρα παύει να έχει και εσωτερικό δίκαιο, κατ’επέκταση και Σύνταγμα.

Από τα παραπάνω προκύπτει το εύλογο συμπέρασμα ότι η Ελλάδα είναι μόνο «στα χαρτιά» μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...