ΒΙΝΤΕΟ: Έρχεται ο «Μεσσίας» ! 4.500 Ραβίνοι τον περιμένουν στην Νέα Υόρκη !


Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν συνεχώς πως η ώρα του παγκόσμιου ηγέτη είναι πολύ κοντά.

Όπως αποκαλύπτει το breakingisraelnews, σύμφωνα με τον ειδικό στους βιβλικούς κώδικες, Ραβίνο Matityahu Glazerson, οι φωτιές που μαίνονταν τις τελευταίες ημέρες στο Ισραήλ και στη Δυτική Όχθη, από την Χάιφα μέχρι την Ιερουσαλήμ αποτελούν «σημάδι πως πλησιάζει η ώρα του Μεσσία.

Βίντεό του σχετικά με βιβλικούς κώδικες συνδέουν τις φωτιές με την έλευση του Μεσσία, τον… «Νιμπίρου» και την τρομοκρατία.

Στα βίντεο που ακολουθούν, ο Ραβίνος Glazerson βρίσκει στον ίδιο πίνακα βιβλικούς κώδικες για την Χαμάς, την Φατάχ κτλ.

Ιδιαίτερη σημασία δίνει στο γεγονός πως ο βιβλικός κώδικας για τις φωτιές (srayfot), το Ισραήλ και τον Cheshvan 5777 (εβραϊκός μήνας και χρόνος που αντιστοιχεί στον Νοέμβριο του 2016) βρίσκονται στον ίδιο πίνακα.





Με λίγα λόγια, σχολιάζει το ισραηλινό μέσο ενημέρωσης, οι βιβλικοί κώδικες περιέχουν λεπτομέρειες για γεγονότα που γίνονται στις μέρες μας.

Στο τέλος του βίντεο, ο Glazerson αναφέρει αρκετές φορές πως σύμφωνα με την Κάμπαλα, θα υπάρχουν πολλά προβλήματα στον κόσμο κατά τις «Τελευταίες Μέρες». «Σύμφωνα με την Κάμπαλα», τονίζει αναφερόμενος σε αυτά που ζούμε τώρα, «αυτό είναι σημάδι πως πλησιάζουμε στην ώρα του Μεσσία».

«Όλα αυτά είναι τα σημάδια πριν τον Μεσσία, ο οποίος θα μας ωθήσει στο να κατανοήσουμε πως ο κόσμος δεν βρίσκεται στα χέρια μας», σημειώνει.

Τέλος, υποδεικνύει διάφορους κώδικες, οι οποίοι σχετίζονται, σύμφωνα με τον ίδιο, με τον παγκόσμιο ηγέτη (Ben Yishai, David, Moshiach – Μεσσίας, Moshiach Ami – ο Μεσσίας των ανθρώπων).





Στην Νέα Υόρκη πάντως 4.500 Ραβίνοι από 90 χώρες τον περιμένουν συγκεντρωμένοι σε αμφιθέατρο βγάζοντας βίντεο, σύμφωνα με την νέα μόδα το «Mannequin Challenge».

Τα σχόλια δικά σας:










ΠΗΓΗ: el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...