Ε Κ Β Ι Α Σ Μ Ο Σ (ΞΕΡΑΤΟ)...! ΟΥΤΕ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ...!


Το «νέο» ΠΑΣΟΚ βάζει (από τώρα) όρους στον Μητσοτάκη !

Ο ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΒΑΖΕΙ ΟΡΟΥΣ ΣΤΗ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΗΣΥ !!!

Ενώ οι πολίτες τον έφτυσαν και τον ξανάστειλαν στην Πάρο να πουλάει χάμπουργκερ, αυτός επιμένει να πιστεύει ότι έβρεχε και ότι σήμερα, λαός και ιστορία, τον επέλεξαν ως τον φωτισμένο ηγέτη της νέας ανατολής του πράσινου ήλιου, που μαζί με τον ΓΑΠ και το σκυλολόι του, καταδίκασαν στην αιώνια δύση !!!


Κυνικός εκβιασμός από τον Γιάννη Ραγκούση στον Κυριάκο Μητσοτάκη! Με πρωτοφανές θράσος, ο πάλαι ποτέ «κηπουρός» του Γιώργου Παπανδρέου θέτει από τώρα θέμα Προέδρου Δημοκρατίας για το 2019 και υποστηρίζει ότι, αν η Νέα Δημοκρατία θέλει να εκλεγεί Πρόεδρος, πρέπει να συμφωνήσει είτε στην υποψηφιότητα Παπανδρέου είτε στην υποψηφιότητα Σημίτη!

 Κι όλα αυτά τα λέει ο κ. Ραγκούσης ο οποίος είναι δημοσκοπικά από τους τελευταίους για την αρχηγία ενός κόμματος που ακόμα δεν υπάρχει… «Θα εκλεγεί εύκολα Πρόεδρος της Δημοκρατίας μόνο εάν ο κ. Μητσοτάκης δεχτεί είτε την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου είτε την υποψηφιότητα του Κώστα Σημίτη» δήλωσε σε συνέντευξή του ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, καταθέτοντας τα «διαπιστευτήριά» του στους δύο πρώην προέδρους του ΠΑΣΟΚ (εκτός αν λειτουργεί ως «λαγός» τους…).

Το κόμμα του, εξάλλου, το 2014 είχε ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Νίκο Αλιβιζάτο, ο οποίος τώρα συντονίζει τις εκλογικές διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ και στις παραφυάδες του.

Περιοδείες...

Την ίδια ώρα οι υπόλοιποι υποψήφιοι στην αρένα της Κεντροαριστεράς συνεχίζουν τις περιοδείες και τις συνεντεύξεις. «Προχωράμε μπροστά με ενότητα και αποφασιστικότητα! Δυναμώνουμε. Εχουμε χαράξει αυτόνομη πορεία» δήλωσε η Φώφη Γεννηματά κατά την επίσκεψή της στον Πειραιά.

Σε μια φιλελεύθερη στροφή, ο Νίκος Ανδρουλάκης από την Τρίπολη ζήτησε φοροελαφρύνσεις στις επιχειρήσεις για τα χρήματα που θα επανεπενδύονται και μείωση των συντελεστών φορολόγησης για τα φυσικά πρόσωπα. Ο Γιάννης Μανιάτης από την πλευρά του έκανε λόγο για την ανάγκη συνένωσης όλων των δυνάμεων του ευρύτερου δημοκρατικού, προοδευτικού χώρου για ένα μαζικό προοδευτικό κίνημα.

Τον στόχο του νέου φορέα για τις επόμενες εθνικές εκλογές έθεσε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: «Στις επόμενες εκλογές να αναδειχθούμε ο άλλος, προοδευτικός πόλος διακυβέρνησης απέναντι στη Νέα Δημοκρατία». Συνέντευξη έδωσε και ο Δημήτρης Τζιώτης, ο οποίος εξέπληξε και πάλι, υποστηρίζοντας ότι, αν το ΠΑΣΟΚ συνεργαστεί «με τα συμφέροντα» για να ρίξει τον Τσίπρα, αυτό «θα ήταν εκτροπή», ενώ συνέχισε σε αλαζονικό ύφος: «Η Ελλάδα είναι ΠΑΣΟΚ. Αυτήν την Ελλάδα πρέπει να ξανακερδίσουμε».










ΠΗΓΗ: hellasforce.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...