Έκκληση από ΣΕΡΒΙΑ ! «Προστατεύεστε την ΠΙΣΤΗ μας»…!


«Είναι πραγματικά κρίμα που βλέπουμε διπλά μέτρα και σταθμά. Από τη μια πλευρά υπάρχει η καταπολέμηση του ριζοσπαστικού ισλαμισμού στη Μέση Ανατολή, ενώ από την άλλη ο ίδιος ο ριζοσπαστικός ισλαμισμός διατηρήθηκε στο Κοσσυφοπέδιο και τη Μετόχια.

Δεν είναι η καταστροφή των σερβικών εκκλησιών και μνημείων στο Κόσοβο η ίδια με την καταστροφή της Παλμύρας;», υπογράμμισε ο Σέρβος πρέσβη στη Μόσχα, Slavenko Terzic, όπως δημοσιεύει ρωσική εφημερίδα.

Ο Σ΄έρβος διπλωμάτης τόνισε ότι η δημιουργία ενός στρατού στο Κόσοβο θα επιδεινώσει την τοπική αποσταθεροποίηση και απεύθυνε έκκληση προς τον ΟΗΕ να αντιδράσει αναλόγως.

«Ποιο είναι το γεωπολιτικό νόημα στην προφανή διαδικασία δημιουργίας μιας μεγάλης Αλβανίας; Noμίζω ότι γι αυτό το λόγο απαιτείται μια επείγουσα απάντηση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ», είπε χαρακτηριστικά.








ΠΗΓΗ: voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...