Πρωτοφανής Προπαγάνδα ! Το σχέδιο ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ της Ευρώπης προχωρά !


Σοκ έχει προκαλέσει η χθεσινή παρουσία της Νόρα Ίλλι,μίας ισλαμίστριας,σε τοκ σόου καθώς για πολλούς ‘διαφημίζει’ το ISIS.

Δεν είναι η πρώτη φορά ωστόσο που εμφανίζεται στην τηλεόραση καθώς το 2010,είχε παραστεί σε εκπόμπη της ελβετικής τηλεόρασης και είχε δηλώσει «το πέπλο που φορώ μου δίνει ένα αίσθημα ελευθερίας»,κάτι που είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Φορώντας νικάμπ, το οποίο και κάλυπτε πλήρως το πρόσωπο και το σώμα της, εμφανίστηκε χθες το βράδυ σε εκπομπή γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης και πολλοί έκαναν λόγο για διαφήμιση της τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS).

Να σημειώσουμε πως η Νόρα Ίλλι είναι κόρη φυσικοθεραπευτή από τη Γερμανία και μιας κοινωνικής λειτουργού, και βαπτίστηκε καθολική στην εφηβεία της ενώ αργότερα ασπάστηκε τον βουδισμό.Σε κάποιο ταξίδι της ωστόσο ένας ισλαμιστής πνευματικός λέγεται πως την έπεισα να στραφεί στο Ισλάμ στα 17 της χρόνια.

«Το Ισλάμ δεν είναι απλά μια θρησκεία, είναι ολόκληρη η ζωή», είχε δηλώσει η Νόρα Ίλλι το 2011 και συμπλήρωσε«Είναι στη φύση των ανδρών να ποθήσουν κάποια στιγμή μια άλλη γυναίκα», αυτός είναι ο λόγος που το Κοράνι επιτρέπει τον γάμο με περισσότερες γυναίκες,κάτι που και η ίδια επιτρέπει στον σύζυγό της.






ΠΗΓΗ: voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...