ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][bleft]

Ξηλώνει πρόσωπα ! Ετοιμάζει αιφνιδιαστικό ανασχηματισμό ο Τσίπρας !


Φουντώνουν για μία ακόμη φορά τα σενάρια περί κυβερνητικού ανασχηματισμού, καθώς ο ίδιος ο πρωθυπουργός αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο, ενώ φαίνεται πως το θέμα αυτό συζητιέται καθημερινά στους κόλπους της κυβέρνησης.

Ποια όμως θα είναι τα κυβερνητικά στελέχη, τα οποία πρόκειται να απομακρύνει ο πρωθυπουργός;

Τα σενάρια αυτά ενισχύονται και από το υπουργικό συμβούλιο που είχε προαναγγελθεί, το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει συγκληθεί. Επρόκειτο να γίνει την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι πληροφορίες ανέφεραν πως το υπουργικό συμβούλιο θα είχε χαρακτήρα πανηγυρικό, λόγω και της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης, δίνοντας παράλληλα όλες τις κατευθύνσεις για το κυβερνητικό έργο του επόμενου διαστήματος.

Επιπλέον, η καχυποψία εντείνεται και από το γεγονός πως το μίνι υπουργικό συμβούλιο δε συγκλήθηκε Δευτέρα, όπως συνέβαινε πάντοτε, αλλά έλαβε χώρα εκτάκτως το Σάββατο. Τι έκτακτο μπορεί να προέκυψε, εν μέσω της επίσκεψης Πούτιν, το οποίο δεν μπορούσε να αναβληθεί για Δευτέρα;

Πολλοί είναι εκείνοι λοιπόν που υποστηρίζουν πως το μίνι αυτό συμβούλιο έθεσε τις βάσεις για τον επερχόμενο αυτό ανασχηματισμό.


ΠΗΓΗ