Έσκασε ΤΩΡΑ ! Τεράστια συνάντηση στο Άγιον Όρος !


Στο Άγιος Όρος πρόκειται να μεταβεί την ερχόμενη Πέμπτη ο Πρόεδρος τη Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, λίγο πριν τους εορτασμούς για τα χίλια έτη του Αγίου Όρους. Μάλιστα θα είναι η πρώτη επίσκεψη του κ. Παυλόπουλου στη χερσόνησο του Άθω, με την ιδιότητα του ΠτΔ.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Ιερά Κοινότητα θα ετοιμάσει λαμπρή υποδοχή στον κύριο Παυλόπουλο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί ξανά στις 28 Μαΐου στο Άγιον Όρος, όταν θα βρίσκεται εκεί ο Ρώσος πρόεδρος.

Ο Πούτιν θα φθάσει στο Άγιον Όρος στις 27 Μαΐου, μαζί με τον Ρώσο Πατριάρχη Κύριλλο. Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια των εορτασμών για τα χίλια έτη του Αγίου Όρους.

Αντιπροσωπεία της "Λύσης" θα είναι εκεί για συναντήσεις με την μοναστηριακή κοινότητα και επαφές λίγο πριν την ολοκλήρωση των τελευταίων λεπτομερειών για την ίδρυση ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΟΥ κόμματος.







ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...