ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ! Η Ρωσία συγκεντρώνει στρατό στην Κριμαία ! Τρόμος στην Τουρκία !


Μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει στην Άγκυρα η συγκέντρωση μεγάλου αριθμού ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων στην χερσόνησο της Κριμαίας. Ήδη τα τουρκικά ΜΜΕ προβάλουν συνεχώς την είδηση, την ώρα που η κυβέρνηση της χώρας αναζητεί τρόπους αντίδρασης.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας της ουκρανίας, Vadim Skibitskiy, ο Βλάντιμιρ Πούτιν είχε δώσει εντολή για την προώθηση 24.000 επίλεκτων στρατιωτικών στην Κριμαία.

Ήδη στην χερσόνησο έχουν καταφθάσει 613 άρματα μάχης και τεθωρακισμένα, 162 ολμοβόλα με σύγχρονα πυραυλικά συστήματα, 53 πολεμικά ελικόπτερα, 100 πολεμικά αεροπλάνα. Στις ακτές της Κριμαίας, βρίσκονται επί μονίμου βάσεως 16 συστήματα εκτόξευσης πυραύλων. Τέλος στα λιμάνια έχουν φθάσει 30 πολεμικά πλοία και 4 υποβρύχια.

Οι Τούρκοι έχουν θορυβηθεί από τις κινήσεις των Ρώσων και τρέμουν πως πλησιάζει κάποια επιθετική ενέργεια της Ρωσίας. Αν και κάτι τέτοιο είναι αρκετά πιθανό, τα στρατεύματα κατέφθασαν στην Κριμαία, προκειμένου να περιοριστεί η παρουσία του ΝΑΤΟ στην περιοχή, η οποία έχει ξεπεράσει τα όρια της προκλητικότητας.






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...