ΕΚΤΑΚΤΟ ! Ομολόγησε ο Αμπρινί ! "Είμαι ο τζιχαντιστής με το καπέλο" !

Ο Βελγομαροκινός, Μοχάμεντ Αμπρινί, ο οποίος είχε συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή, ομολόγησε στις αρχές πριν από λίγη ώρα πως είναι ο τρίτος τζιχαντιστής με το καπέλο που «έπιασαν» οι κάμερες ασφαλείας. Πρόκειται για το τρίτο μέλος, του οποίου ο εκρηκτικός μηχανισμός δεν ενεργοποιήθηκε λόγω εμπλοκής.

«Του δείξαμε τις αποδείξεις από το βίντεο, όπως τις προετοίμασε η ειδική μονάδα μας. Αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι ήταν εκείνος», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Γενικού Εισαγγελέα.

Επιπλέον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε τρείς ακόμη υπόπτους, οι οποίοι συνελήφθησαν επίσης την Παρασκευή στις Βρυξέλλες.

Ο Αμπρινί έρχεται τώρα αντιμέτωπος με τις κατηγορίες για συμμετοχή σε δραστηριότητες τρομοκρατικής οργάνωσης και για τρομοκρατικές δολοφονίες.







ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...