ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ για το φακέλωμα των Ελλήνων ! Αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ !

Η κάρτα του πολίτη βρίσκεται προ των πυλών της χώρας μας και όλοι προσπαθούν να μας πείσουν πως τα τσιπάκια RFID που θα φέρουν, θα είναι απροσπέλαστα και πως δε θα μπορεί κανείς να υφαρπάξει τις πληροφορίες μας.

Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική, αφού κάποιος μπορεί πανεύκολα να "σπάσει" τον κωδικό της και να υποκλέψει τα στοιχεία μας, υπερχρεώνοντάς μας, δίχως εμείς να το πάρουμε είδηση.

Όλα αυτά τα δεδομένα για τα τσιπάκια RFID δεν αποτελούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας, αφού πλέον υπάρχουν αποδεδειγμένα κρούσματα περιστατικών παραβίασης. Όπως σας είχαμε παρουσιάσει πριν από λίγο καιρό στο voicenews.gr, ένας άνδρας στο μετρό του Λονδίνου έκλεψε χρήματα από δεκάδες χρεωστικές κάρτες που έφεραν τσιπ RFID, χρησιμοποιώντας ένα μόνο "πειραγμένο" τερματικό. Τα χρήματα εκλάπησαν, αλλά κανείς από τους επιβάτες του συρμού δεν αντιλήφθηκε τίποτα.

Η κάρτα του πολίτη αναμένεται να φέρει πολλά δεινά για τους Έλληνες πολίτες. Τώρα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, οφείλουμε να ορθώσουμε ανάστημα και αντισταθούμε σθεναρά στο φακέλωμα που ετοιμάζεται. Πρόκειται για μέσο ελέγχου, το οποίο θα μας στερήσει δεκάδες προσωπικές ελευθερίες και θα βάλει τα οικονομικά μας σε κίνδυνο.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο!








ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...