ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ! Έπεσαν οι μάσκες ! Οι Αμερικανοί πίσω από τις βόμβες των τζιχαντιστών !

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι Αμερικάνοι ξαφνικά… απορούν για την απώλεια του ραδιενεργού ιριδίου 192 και ισχυρίζονται ότι μπορεί να το κλέψανε οι Ισλαμιστές!

Ιρακινές αρχές ανακοίνωσαν πως ψάχνουν… ένα δοχείο με μια ραδιενεργή ουσία. 10 γραμμάρια ιριδίου-192 εξαφανίστηκαν από την αποθήκη της αμερικανικής εταιρείας πετρελαίου Weatherford. Οι ΗΠΑ κατηγόρησαν για την απώλεια την τουρκική εταιρία που είναι ιδιοκτήτρια της αποθήκης!

Αφού εξετάστηκε το περιστατικό από ειδικό εμπειρογνώμονα, δήλωσε πως πρέπει να διερευνηθεί η περίπτωση να έχει κλαπεί από τους μαχητές του ισλαμιστικού κράτους!

Μάλιστα στέκεται στο γεγονός ότι η ραδιενέργεια ιριδίου-192 είναι απαραίτητη για τους τζιχαντιστές για να δημιουργήσουν τις λεγόμενες «βρώμικες βόμβες».

Φαίνεται λοιπόν πως το Ιρακ έκανε… λάθος και πήγε κόντρα στα σχέδια των Αμερικάνων αφού είναι γνωστή πλέον η αγαστή συνεργασία τους με τους τζιχαντιστές και τους Τούρκους που σε αυτήν την περίπτωση όπως φαίνεται έπαιξαν το ρόλο του διαμεσολαβητή. Η φανέρωση όμως της δήθεν κλοπής θα δημιουργήσει μια πρόσκαιρη προσχηματική κόντρα μεταξύ τους.






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...