Ένταση στις σχέσεις Ελλάδας - Γαλλίας !

Ένταση στις σχέσεις Ελλάδας – Γαλλίας μετά τις δηλώσεις του Γάλλου υπουργού εσωτερικών Bernard Cazneue για τον τρομοκράτη της ISIS ABDELHAMID ABBOUD και την παραμονή του στην Ελλάδα. 

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξέφρασε την δυσαρέσκειά του καθώς σε επίσημη ανακοίνωσή του αναφέρει πως « Η πληροφορία αυτή ουδέποτε επιβεβαιώθηκε, και ως σήμερα από ουδεμία πηγή μας έχει διαβιβαστεί οποιοδήποτε στοιχείο που να επιβεβαιώνει τον εν λόγω ισχυρισμό, ο οποίος στηρίζεται αποκλειστικά σε δημοσιεύματα ανοικτών πηγών της περιόδου Ιανουαρίου 2015, τα οποία αναπαράγονται διαρκώς». 

 Μάλιστα το υπουργείο προχωρά και ένα βήμα παραπάνω, ζητώντας από τις Γαλλικές αρχές να «προβούν δημοσίως και άμεσα, στις σχετικές διευκρινήσεις» ψυχραίνοντας αρκετά το κλίμα μεταξύ των δύο χωρών σε μια κομβικής σημασίας για τα ελληνικά συμφέροντα χρονική περίοδο, αφού αυτή την στιγμή η Γαλλία δείχνει να έχει το «πάνω χέρι» στα θέματα που σχετίζονται με την Διεθνή τρομοκρατία.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...