Απόρρητο έγγραφο ΣΟΚ: Από την Ελλάδα συντονίστηκε το Παρίσι !

Το φως της δημοσιότητας είδε απόρρητο έγγραφο της Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ, με ιδιαίτερα σημαντικές πληροφορίες, σχετικά με το πρόσφατο τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι.

Το έγγραφο "φωτιά" εκδόθηκε από την Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ, τον περασμένο Μάιο, και καθιστούσε σαφή την ύπαρξη υψηλού κινδύνου, όσον αφορά την πραγματοποίηση πολλαπλών τρομοκρατικών επιθέσεων από το ΙΚ εναντίων χωρών της Δύσης. Το έγγραφο δόθηκε στην δημοσιότητα από το αμερικανικό δίκτυο Fox News.

Πέραν των προειδοποιήσεων, το έγγραφο περιείχε και ένα σημαντικό στοιχείο για τις τρέχουσες έρευνες, καθώς αναφέρει χαρακτηριστικά την ύπαρξη ενός ατόμου, το οποίο πιστεύεται πως είναι ο ιθύνων νους πίσω από το μακελειό της περασμένης Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, αναφέρει τον Βέλγο πολίτη Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ, ο οποίος σύμφωνα με το έγγραφο, κινούσε τα νήματα από το κρησφύγετο του στην Αθήνα.

Αυτή την στιγμή ο Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ, αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο των γαλλικών αρχών, με το ένταλμα για την σύλληψή του να βρίσκεται στα χέρια κάθε Γάλλου αστυνομικού.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...