ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][bleft]

Απόρρητο έγγραφο ΣΟΚ: Από την Ελλάδα συντονίστηκε το Παρίσι !

Το φως της δημοσιότητας είδε απόρρητο έγγραφο της Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ, με ιδιαίτερα σημαντικές πληροφορίες, σχετικά με το πρόσφατο τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι.

Το έγγραφο "φωτιά" εκδόθηκε από την Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ, τον περασμένο Μάιο, και καθιστούσε σαφή την ύπαρξη υψηλού κινδύνου, όσον αφορά την πραγματοποίηση πολλαπλών τρομοκρατικών επιθέσεων από το ΙΚ εναντίων χωρών της Δύσης. Το έγγραφο δόθηκε στην δημοσιότητα από το αμερικανικό δίκτυο Fox News.

Πέραν των προειδοποιήσεων, το έγγραφο περιείχε και ένα σημαντικό στοιχείο για τις τρέχουσες έρευνες, καθώς αναφέρει χαρακτηριστικά την ύπαρξη ενός ατόμου, το οποίο πιστεύεται πως είναι ο ιθύνων νους πίσω από το μακελειό της περασμένης Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, αναφέρει τον Βέλγο πολίτη Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ, ο οποίος σύμφωνα με το έγγραφο, κινούσε τα νήματα από το κρησφύγετο του στην Αθήνα.

Αυτή την στιγμή ο Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ, αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο των γαλλικών αρχών, με το ένταλμα για την σύλληψή του να βρίσκεται στα χέρια κάθε Γάλλου αστυνομικού.

ΠΗΓΗ