ΕΚΤΑΚΤΟ: Pantsir S-1 εγκλώβισε τουρκικό F-16 στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας ! Προειδοποίηση κατάρριψης έστειλε η Ρωσία !

Απανωτές "σφαλιάρες" τρώει πλέον η Τουρκία αφού αντιαεροπορικό σύστημα Pantsir-S1 εγκλώβισε τουρκικό F-16 για τριάντα δευτερόλεπτα στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας στέλνοντας ηχηρό μήνυμα κατάρριψης!

Τα υπερσύγχρονο πυραυλικό αντιαεροπορικό σύστημα Pantsir-S1, γνωστό στο ΝΑΤΟ ως SA-22, χειρίζεται αποκλειστικά από Ρώσους στη Συρία οι οποίοι και θα υπενθυμίζουν διαρκώς στους Τούρκους την απειλή κατάρριψης κάθε φορά που θα σκέφτονται να παραβιάσουν το συριακό εναέριο χώρο.

Συγκεκριμένα, τουρκικό F-16 που έκανε περιπολία στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας "παρενοχλήθηκε" από συριακό πυραυλικό αντιαεροπορικό σύστημα το οποίο και το εγκλώβισε για 30 δευτερόλεπτα σύμφωνα με ανακοίνωση του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου!

Η Τουρκία κατηγορεί την συριακή αεράμυνα λέγοντας ότι παρενοχλεί τα...μαχητικά της στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας.

Σύμφωνα με την επίσημη τουρκική ενημέρωση " έξι F-16 κατά τη διάρκεια περιπολίας κατά μήκος των συνόρων Τουρκίας- Συρίας παρενοχλήθηκαν από συριακό αντιαεροπορικό σύστημα για 30 δευτερόλεπτα".

Yπενθυμίζουμε ότι το Pantsir-S1 εκτιμάται ότι μεταξύ άλλων είναι υπεύθυνο για την κατάρριψη του τουρκικού αναγνωριστικού Phantom RF-4E ανοιχτά της Λαττάκειας στις 22 Ιουνίου του 2012.

Πλέον οι Τούρκοι ζουν ένα απίστευτο ψυχολογικό πόλεμο κάθε φορά που θα πετούν κοντά στα σύνορα με Συρία ενώ η Ρωσία εδραιώνει τη "no fly zone" με κάθε ευκαιρία υπενθυμίζοντας ποιος κάνει το κουμάντο στην περιοχή...








ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...