ΒΟΜΒΑ! Υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ καταγγέλλεται ως ευνοούμενος της Μέρκελ !

Συνυποψήφιοι του Κώστα Τζιτζικώστα διαρρέουν ότι ο εν λόγω υποψήφιος χαίρει της αδυναμίας της καγκελαρίου της Γερμανίας καθώς επίσης ότι τον βοηθάει το σύστημα και οι ΗΠΑ.

Φήμες φέρουν ότι ο κ. Τζιτζικώστας είναι το "αγαπημένο παιδί" του συστήματος καθότι αυτό κάνει ότι μπορεί ώστε να τον προωθήσει για πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Τα στοιχεία όμως που προκύπτουν από πληροφορίες δε σταματούν εκεί και συνθέτουν μια… μυστήρια πραγματικότητα.

Οι Ηπα και η Άγκλελα Μέρκελ, υποστηρίζεται ότι προτιμούν τον Κώστα Τζιτζικώστα καθώς οι σχέσεις τους μαζί του είναι άριστες και υπάρχει επικοινωνία σε εκπληκτικό βαθμό και από τις δύο μεριές όσον αφορά μελλοντικά σχέδια, τα οποία σύμφωνα με το voicenews.gr, δεν είναι ούτε φιλελληνικά ούτε εθνικώς ορθά.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...