Εκκενώθηκε το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών ! Εκκενώνεται η Ανθούσα !


Η φωτιά στην Πεντέλη που ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης (19/7) έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και λίγο πριν από τις 20.00 έγινε γνωστό ότι εκκενώθηκε και το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Ο πυρομετεωρολόγος κ. Θεόδωρος Γιάνναρος, δήλωσε ότι ζητήθηκε από τους εργαζόμενους στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών να εγκαταλείψουν τις εγκαταστάσεις, τόσο για λόγους ασφαλείας, όσο και για τη διευκόλυνση του έργου των Πυροσβεστών. 

«Ήρθε μήνυμα από το 112 να είμαστε σε επιφυλακή όσοι βρισκόμασταν στην περιοχή. Παράλληλα, εξέδωσε ανακοίνωση ο Πρόεδρός μας για να απομακρυνθούμε από το σημείο» τόνισε ο κ. Γιάνναρος. Εκκενώνεται και η Ανθούσα, καθώς οι φλόγες πλησιάζουν την περιοχή. 

Η μεγάλη φωτιά που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Πεντέλη από το απόγευμα της Τρίτης, έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Μήνυμα απτο 112 !




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...