“Εξωγήινη βόμβα”: Ο Μπιν Λάντεν ζει; Ο ισχυρισμός που θα κλονίσει την παγκόσμια ατζέντα !


Έδωσαν παράσταση οι Αμερικάνοι;

Πακιστανοί δημοσιογράφοι και αυτόπτες μάρτυρες που ερευνούν την επιχείρηση “Τρίαινα του Ποσειδώνα” για την εξουδετέρωση του ηγέτη της Αλ Κάιντα, Οσάμα Μπιν Λάντεν, ισχυρίστηκαν ότι δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι ο Λάντεν ήταν εκεί εκείνη την ημέρα.

Έχουν περάσει σχεδόν 11 χρόνια από τότε που ο φερόμενος ως δράστης των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου, ο Οσάμα Μπιν Λάντεν, ο ηγέτης της Αλ Κάιντα, σκοτώθηκε στην επιχείρηση “Τρίαινα του Ποσειδώνα”.

Ενώ πολλές εικασίες για τη δολοφονία του Λάντεν ήταν συχνά στην ατζέντα, οι μαρτυρίες δημοσιογράφων και αυτόπτων μαρτύρων που ερευνούσαν την επιχείρηση στο Πακιστάν μετατράπηκan σε κορωνίδα αυτών των ισχυρισμών. 

Μιλώντας στο Sputnik International, δημοσιογράφοι και αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι εξακολουθούν να αμφιβάλλουν αν οργανώθηκε τρομοκρατική επιχείρηση. 

Σύμφωνα με τις πηγές, δεν μπορεί με κανένα τρόπο να επιβεβαιωθεί ότι ο Μπιν Λάντεν βρισκόταν στο συγκρότημα εκείνη την ημέρα. 

Ο Suhayl Abbasi, ένας από τους Πακιστανούς δημοσιογράφους που κάλυψαν την επιχείρηση επί τόπου, είπε ότι πιστεύει ότι αυτό που συνέβη στο Abbottabad τον Μάιο του 2011 δεν είναι παρά μια παράσταση που θα σώσει τη φήμη της Ουάσινγκτον ενώπιον της παγκόσμιας κοινότητας και των Αμερικανών πολιτών. 

Ο αυτόπτης μάρτυρας Raja Harun είπε: 

"Είμαστε σίγουροι ότι ο Μπιν Λάντεν δεν ήταν στο κτίριο. Ωστόσο, η οικογένειά του είχε σίγουρα ζήσει στην περιοχή για αρκετά χρόνια." 

Ο Χαρούν παρακολούθησε ολόκληρη την επιχείρηση μέχρι που η πακιστανική κυβέρνηση εξέδωσε μια δήλωση που ονομάστηκε Επιτροπή Abbottabad. Έμενε λίγα μέτρα από το κτίριο όπου φέρεται να βρισκόταν ο Μπιν Λάντεν. 

Αρχικά, ο Harun ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρχε καμία αναφορά ή άλλα στοιχεία ότι κάποιος έχασε τη ζωή του στις επιδρομές των ΗΠΑ , λέγοντας: “Αλλά τότε, όπως όλοι οι άλλοι στον κόσμο, μας εξέπληξε η είδηση ​​στα αμερικανικά και δυτικά ΜΜΕ ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν σκοτώθηκε στην πόλη μας. Στη συνέχεια άρχισαν να έρχονται ντόπιοι και ξένοι δημοσιογράφοι. 

Με τις δηλώσεις Ομπάμα και τα συγχαρητήρια για τη δολοφονία του επικεφαλής της πιο επικίνδυνης τρομοκρατικής οργάνωσης στον κόσμο το να πετάξει το σώμα του στη θάλασσα ήταν μια ηλίθια και γελοία εξήγηση”. 

Υποτίθεται ότι το πτώμα του Μπιν Λάντεν μεταφέρθηκε στη βάση στο Τζαλαλαμπάντ του Αφγανιστάν. 

Εκεί, το σώμα φωτογραφήθηκε και η ανάλυση DNA την επόμενη μέρα επιβεβαίωσε ότι ήταν ο Μπιν Λάντεν. 

Αργότερα, το πτώμα μεταφέρθηκε στο USS Carl Vinson στην Αραβική Θάλασσα και φέρεται να το πέταξαν στη θάλασσα πριν από οποιοδήποτε ανεξάρτητο μέρος μπορεί να επιβεβαιώσει τον θάνατο του Μπιν Λάντεν. 

Οι υποτιθέμενες λεπτομέρειες της επιχείρησης δημοσιεύτηκαν από τη The New Yorker τρεις μήνες μετά το θάνατο του Μπιν Λάντεν. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...