ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ! Τζιχαντιστές εμφανίζονται ως προσφυγοπούλες !


Συναγερμός σήμανε στην Φαλούτζα του Ιράκ, όταν οι αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής εντόπισαν και λίγο αργότερα συνέλαβαν 6 τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους, οι οποίες είχαν μεταμφιεστεί σε προσφυγοπούλες.

«Η ιρακινή αστυνομία συνέλαβε έξι τρομοκράτες του Daesh που φορούσαν γυναικεία ρούχα και προσπαθούσαν να εγκαταλείψουν την πόλη Φαλούτζα», ανέφεραν τα τοπικά δίκτυα ενημέρωσης.

«Χρησιμοποίησαν φορέματα γυναικών και καλλυντικά ‘make up’ για να εγκαταλείψουν την πόλη Φαλούτζα».

Την προηγούμενη Κυριακή, ο ανώτερος διοικητής των λαϊκών δυνάμεων, υπογράμμισε πως οι τρομοκράτες του ISIS μεταμφιέζονται σε απλούς πολίτες στο βόρειο τμήμα της επαρχίας Σαλαχουτίν.

 Η πρόοδος των ιρακινών δυνάμεων στην περιοχή και οι επιτυχίες των στρατευμάτων έχει οδηγήσει τους τζιχαντιστές στη λήψη αυτής της απόφασης.

«Οι τρομοκράτες του Daesh έχουν χάσει εντελώς το ηθικό τους και μεταμφιέζονται για να μην εντοπίζονται από τις ιρακινές δυνάμεις ασφαλείας», αναφέρει η Sumeria News.






ΠΗΓΗ: voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...