Η Γερμανία τρέμει την "ευρω-μόλυνση" !!! Ένα απίστευτο πακέτο προσφοράς για να βγούμε από το ευρώ !!!

Tην επιμόλυνση της ευρωζώνης από τυχόν ελληνική στάση πληρωμών προς τους δανειστές δείχνει ότι τρέμει η Γερμανία καθώς πλησιάζουν οι κρίσιμες ημερομηνίες τόσο της Συνόδου της Ρίγας στη Λεττονία όσο και της πληρωμής του ΔΝΤ στις 5 Ιουνίου.

Σε δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας με στενή σχέση με το ελληνικό τραπεζικό κατεστημένο το οποίο φανερά ελέγχεται από το Βερολίνο 100%, εμφανίζει πρόταση που υποτίθεται ότι υπέβαλε ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ Β.Σόϊμπλε στον Έλληνα ομόλογό του Γ.Βαρουφάκη κατά την συνάντησή τους στις Βρυξέλλες στις 11 Μαϊου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η κυριακάτικη εφημερίδα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών προέτρεψε τον Έλληνα ομόλογό του να φύγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη δίνοντας του ανταλλάγματα τα οποία δεν θα μπορούσε να αρνηθεί κανένας νοήμον άνθρωπος στον πλανήτη εάν ήταν αληθινή.

Η πρόταση φέρεται να περιλαμβάνει τα εξής:

Ισοτιμία ευρώ – δραχμής
«Κλειδωμένο» χρέος
Χρηματοδότηση

Ο τρόμος της Γερμανίας που ελέγχει όλα τα μνημονιακά ΜΜΕ και τις τράπεζες που τα χρηματοδοτούν, είναι μήπως η Ελλάδα προχωρήσει σε στάση πληρωμών εντός ευρώ. Κάτι που όλα τα μνημονιακά ΜΜΕ το παρουσιάζουν ως "χρεοκοπία", ενώ πρόκειται για μη πληρωμή των δανειστών και αποφυγή χρεοκοπίας των πολιτών.

Στόχος είναι η παρουσίαση του "άσπρου" ως "μαύρου" για να φοβάται το συλλογικο ασυνείδητο των πολιτών ότι κάτι κακό θα συμβεί εάν η χώρα δεν υποταχθεί,και εάν οι Έλληνες δεν δεχθούν απο μόνοι τους να κάνουν "σεπούκου" (το γνωστό γιαπωνέζικο χαρακίρι με το τελετουργικό αυτοκτονίας).

Στην σημερινή "αεροοικονομία" δεν υπάρχει συσσώρευση χρήματος όπως το συσσώρευε ο Σκρουτζ Μακ Ντακ στο θησαυροφυλάκιό του, αλλά ομόλογα, που ξαναγίνονται ομόλογα, και κ.ο.κ

Εάν δεν πληρωθεί κάποιο από αυτά, τότε δεν πληρώνονται ούτε τα υπόλοιπα που έχουν σειρά, και τότε πραγματοποιείται το περίφημο "σκάσιμο της φούσκας", και μεγαλύτερη "φούσκα" από την ευρωζώνη δεν υπάρχει.

Στη ζωή δεν ανησυχεί αυτός που δεν πληρώνει,αλλά αυτός που δάνεισε μεγάλα ποσά και κινδυνεύει να μην τα πάρει πίσω, και όμως κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι κανόνες της λογικής και της πραγματικότητας δεν ισχύουν.

Ποιος "τρελός" θα αρνούνταν ένα τέτοιο πακέτο όπου θα μπορούσε να αποπληρώνεται το χρέος σε ευρώ με δραχμές με κλειδωμένη ισοτιμία ένα προς ένα; Για αυτό και φαίνεται τόσο τέλειο για να είναι αληθινό.

Είναι πρακτικά αδύνατο να υπάρχει τέτοια πρόταση απλά η όλη επικοινωνιακή προσπάθεια του Βερολίνου καταδεικνύει ότι τρέμει το ενδεχόμενο της Ελλάδας να προχωρά σε στάση πληρωμών εντός της ευρωζώνης με την στήριξη κεφαλαίων από τους BRICS. Γιατί αυτός είναι ο τρόμος της Γερμανίας:

Να μείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη έχοντας κηρύξει στάση πληρωμών στους πιστωτές και ότι η τράπεζα των BRICS θα έχει αντικαταστήσει την ΕΚΤ, η οποία βέβαια μετά την στάση πληρωμων θα παύσει να εγγυάται τα ελληνικά ομόλογα.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...