Μετέτρεψαν τη Νέα Υόρκη σε Πύλη της Κολάσεως ! Άφωνοι οι κάτοικοι αντίκρισαν την εικόνα !


Οι αρχές της Νέας Υόρκης πράγματι το παράκαναν με την πανδημία του κορωνοϊού.

Οι Νεοϋορκέζοι είδαν με τρόμο, το αγαπημένο τους Empire State Building να μετατρέπεται σε ένα γιγάντιο σήμα κινδύνου που σκίζει τον ορίζοντα καθώς τα κρούσματα και οι νεκροί του κορωνοϊού αυξάνονται.



Φανταστείτε τι ένιωσαν οι κάτοικοι που είναι φυλακισμένοι σε καραντίνα κι αντί να τους ηρεμήσουν μετέτρεψαν το σύμβολο της πόλης τους σε σειρήνα για πυρηνική καταστροφή, που σε καλεί να ζήσεις μια κόλαση!



Ακόμα και το Snopes διαβεβαίωνε τους αναγνώστες του ότι δεν τους γελούν τα μάτια τους, αλλά πράγματι, βλέπουν πράγματα “παράξενα σε παράξενους καιρούς”.

Σίγουρα οι κάτοικοι δε χρειάζονται τέτοιου είδους υπενθύμιση ότι βρίσκονται ση μέση ενός πολέμου με την πανδημία, ούτε τους βοηθούν τέτοια σκηνικά από τις αρχές της πόλης τους. Δεδομένου ότι ο αριθμός των νεκρών από τον ιό ξεπέρασε τα 1.500 άτομα στην πιο πολυσύχναστη πόλη της Αμερικής και η Wall Street συνεχίζει να καταρρέει και γενικά οι προβλέψεις μιλούν για 40% πολιτών που δεν θα μπορούν να πληρώσουν το ενοίκιο τον επόμενο μήνα.

Εξηγώντας τη χρωματική επιλογή οι υπεύθυνοι εξήγησαν, ότι το έκαναν για να τιμήσουν όσους εργάζονται σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης και πλέον κάνουν υπερωρίες για να βοηθήσουν τους ασθενείς με κορωνοϊό.

Κι όμως επέλεξαν για το Empire State Building την εμφάνιση του πανικού ενώ τα θύματα έχουν ξεπεράσει εκείνα της 9/11.

Όπως έγραψαν στο λογαριασμό του μνημείου στο twitter:

“Ξεκινώντας από απόψε μέσα στη μάχη του COVID-19, τα λευκά φώτα που είναι σήμα κατατεθέν μας θα αντικατασταθούν από τον καρδιακό παλμό της Αμερικής με μια λευκή και κόκκινη σειρήνα στον ιστό για τους ηρωικούς εργαζόμενους έκτακτης ανάγκης στην πρώτη γραμμή του αγώνα”.

“Το κτίριο Empire State Building λειτούργησε πάντα ως διεθνές σύμβολο ελπίδας, προκλήσεων που ξεπεράστηκαν και της ίδιας της Νέας Υόρκης”, δήλωσε ο Anthony E. Malkin, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ESRT.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που χαρακτηρίζουν το σκηνικό βγαλμένο από ταινία τρόμου.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...