Τεστάρουν τους ανθρώπους ! Bill Gates: «Τώρα είναι η ώρα για σωστή καραντίνα» !


Ένας ολόκληρος πλανήτης έχει τεθεί σε καραντίνα κατά παραγγελία της Νέας Τάξης.
Την…δική του πρόταση για επιβολή καθολικής καραντίνας σε ολόκληρες τις ΗΠΑ κατέθεσε ο ιδρυτής της Microsoft και δισεκατομμυριούχος, Μπιλ Γκέιτς.

Ο «μέγας αυτός φιλάνθρωπος» επέμεινε πως η καλύτερη λύση θα ήταν να τεθεί ολόκληρη η χώρα σε καραντίνα τονίζοντας πως αν είναι να γίνει να το κάνουν όλοι μία φορά σωστά.

Αφήνοντας αιχμές κατά της πολιτικής Τραμπ απέναντι στην πανδημία, ο Μπιλ Γκέιτς είπε:

«Είμαστε σε μια δύσκολη περίοδο κι αν δράσουμε σωστά, θα πρέπει να το κάνουμε μόνο μια φορά για έξι έως 10 εβδομάδες, αλλά πρέπει να είναι όλη η χώρα.

Πρέπει να αυξήσουμε τον αριθμό των τεστ ανίχνευσης του ιού και την προτεραιότητα αυτών των τεστ σε μεγάλο βαθμό, για να βεβαιωθούμε ότι θα περάσουμε από μία καραντίνα».

Αναφερόμενος στο «παγκόσμιο παράδειγμα» της Κίνας σημείωσε:

«Τα καλά νέα είναι ότι στην Κίνα έκαναν το κλείσιμό τους και το έκαναν με πολύ σοβαρό τρόπο και μετά από μια περίοδο έξι εβδομάδων ενός τερματισμού – που είναι πιο ακραίος από ό,τι ακόμη και οι καλύτερες πολιτείες των ΗΠΑ πιθανόν να κάνουν – έτσι ήταν σε θέση να αρχίσουν να ανοίγουν ξανά»

Αν και υποστήριξε πως η ολική καραντίνα στις ΗΠΑ θα είχε μεγάλο οικονομικό αντίκτυπο, εντούτοις ο ίδιος επέμεινε στην θεωρία του ολικού «lockdown», χαρακτηρίζοντας τη Νέα Υόρκη ως το «επίκεντρο του προβλήματος».



Είναι ηλίου φαεινότερον πως τα παραδείγματα της Κίνας και της Ευρώπης με την επιβολή ακραίων μέτρων καραντίνας στον γενικό πληθυσμό χρησιμοποιήθηκαν για να «εκπαιδευτούν» κατάλληλα οι άνθρωποι.




ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...