Τρόμος στη Γερμανία με τους μετανάστες ! Φοβούνται ακόμα και νέους βιασμούς !


Όλο και πιο δύσκολη γίνεται η ζωή των Γερμανών, με την είσοδο των μουσουλμάνων προσφύγων και μεταναστών στη χώρα τους.

Στο στόχαστρο αυτή τη φορά βρίσκεται ένα κέντρο γυμνιστών το οποίο λόγω της απόφασης ίδρυσης κέντρου φιλοξενίας μεταναστών κοντά στην περιοχή τους, έχουν αρχίσει να ανησυχούν πως δε θα μπορούν από δω και πέρα να εκφράζονται το ίδιο «απελευθερωτικά» και «φυσιολατρικά» όπως ορίζει ο τρόπος ζωής που έχουν επιλέξει.

Οι γυμνιστές στη Δρέσδη αρχίζουν να διαμαρτύρονται καθώς φοβούνται πως ο τρόπος ζωής τους θα δημιουργήσει εκρήξεις βίας από την πλευρά των μουσουλμάνων.

Πιο συγκεκριμένα τονέο σπίτι για μετανάστες έχει προγραμματιστεί να ιδρυθεί κοντά στην πόλη Mortizburg, έξω από την ανατολική πόλη της Δρέσδης, αλλά οι κάτοικοι που βρίσκονται κοντά στο προτεινόμενο σπίτι ,το οποίο επρόκειτο να κοστίσει 1,5 εκατομμύρια ευρώ, άρχισαν να καυγαδίζουν μεταξύ τους για ζητήματα ασφαλείας διότι η κωμόπολη φιλοξενεί κλαμπ γυμνιστών.

Οι γυμνιστές άρχισαν να διαμαρτύρονται κατά του κέντρου φιλοξενίας μεταναστών, παρά τις εγγυήσεις του επαρχιακού γραφείου του Μάισεν, όπου τους ανέφεραν πως υπάρχουν σχέδια μετριασμού των ‘πολιτιστικών εντάσεων’. Ειδικότερα φοβούνται πως θα υπάρξουν κρούσματα βιασμών, όπως έχουν παρατηρηθεί και σε πολλά άλλα σημεία της Γερμανίας.

Η Petra Hoffmann, η οποία είναι η ταμίας της ομάδας γυμνιστών “Familiensport- und FKK-Bund Waldteichfreunde Moritzburg”, ισχυρίζεται ότι πολλά από τα μέλη της ομάδας έχουν εύλογους φόβους για την δική τους προσωπική ασφάλεια.





Στο μεταξύ Αμερικάνος ρεπόρτερ παίρνει συνέντευξη από έναν παράνομο Σύριο μετανάστη που μένει στη Γερμανία καθώς οι φορολογούμενοι πολίτες πληρώνουν για το φαγητό και στη στέγη του και ενώ ο ίδιος ομολογεί ανερυθρίαστα ότι δεν του αρέσει καθόλου η Γερμανία, λέει ότι θα μείνει ακόμη και αν τελειώσει ο πόλεμος στη Συρία καθώς του προσφέρεται η καλύτερη εκπαίδευση και γενικότερα επιθυμεί να εκμεταλλευτεί τις πολλές δωρεάν ευκαιρίες που του δίνονται.









ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...