Αποκάλυψη ! Ποιό ελληνικό νησί θα πληγεί από το νέο πέρασμα προσφύγων και μεταναστών !


Όσοι πίστευαν ότι η συμφωνία Ε.Ε-Τουρκίας για το προσφυγικό θα ήταν λύση, έκαναν αποδεδειγμένα λάθος. Γιατί αυτό;

Πάνω από 2,5 εκατ. μετανάστες περιμένουν στα παράλια της Τουρκίας για να περάσουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά τώρα οι διακινητές βρήκαν άλλο διάδρομο , το «πέρασμα» από την Λιβύη στην Ιταλία, μέσω της Νότιας Ελλάδας .

Από υποκλοπές που έκαναν οι μυστικές μας υπηρεσίες έγινε γνωστό ότι οι διακινητές έχουν ¨προχωρήσει ¨ και οργανώνουν να «προσφέρουν» ακόμη και δύο δρομολόγια την εβδομάδα. Μάλιστα ένας δουλέμπορος μιλά για μεταφορά ακόμη και 200 ατόμων με ένα σκάφος (!) με παροχή φαγητού και νερού κατά την διαδρομή , ως ¨δώρο¨.

Η νέα διαδρομή με προορισμό την Ιταλία δεν εντάσσεται στην , σε ισχύ, συμφωνία. Αυτό σημαίνει πως η Τουρκία βρίσκει πάτημα για νέες απαιτήσεις από πλευράς Ευρώπης.

Σε ότι αφορά ειδικότερα τη χώρα μας αναμένεται να « πληγεί » η Κρήτη και τα γύρω νησιά μετά την 27η Ιουνίου από νέο κύμα μεταναστών –προσφύγων, όχι μόνο Σύρων αλλά Αράβων και Αφρικανών γενικότερα.

Από την αρχή υπήρχε αίσθηση ότι η συμφωνία της 19ης Μαρτίου αποτελούσε μια επισφαλή και δυσεφάρμοστη «ρύθμιση», από την οποία η Τουρκία πήρε γενναιόδωρα ανταλλάγματα έχοντας ουσιαστικά εκβιάσει την Ευρώπη .

Περιμένουμε να δούμε τα νέα δεδομένα και πως θα αντιδράσει η ελληνική διπλωματία.






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...