ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ…ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ! ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΟΙ ΜΚΟ !

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας Σόφια, που αναφέρονται στους Λαθρό που θέλουν μέσω Βουλγαρίας να προωθηθούν βόρεια προς την κεντρική Ευρώπη.

Όπως αναφέρεται, τις τελευταίες μέρες έχει αυξηθεί κατακόρυφα ο αριθμός των Λαθρό που από την Τουρκία μέσω θάλασσας εισβάλλουν στην Βουλγαρία και από εκεί προσπαθούν να συνεχίσουν προς τα βόρεια.




Η κατάσταση που έχει αρχίσει να παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει εξοργίσει τους κατοίκους και σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ σε κεντρική οδό της Σόφιας και συγκριμένα στην οδό Hristo Botev Bulvarı, ανέβασαν… κρεμάλες οι οποίες, όπως αναφέρεται, προορίζονται για όσους παράνομους θέλουν να περάσουν παράνομα στο βουλγαρικό έδαφος. 

Μάλιστα έβαλαν εκεί και μια επιγραφή που με πολύ χαρακτηριστικό ύφος απειλεί όσους λαθρό βρίσκονται παράνομα στην χώρα ότι θα έχουν την τύχη της κρεμάλας.




Το περίεργο είναι πως καμία «ανθρωπιστική» ή άλλη ΜΚΟ δεν αντέδρασε σε αυτές τις πραγματικά φοβερές εικόνες.

Μονό εδώ ξέρουν να παραδίδουν μαθήματα αντιρατσιμού και «ανθρωπιάς».

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...