«Έκρηξη» στις πωλήσεις όπλων λόγω λάθρο ! Αυξήθηκαν 400% στην Ειδομένη !

Η εκρηκτική κατάσταση που επικρατεί με τους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες στις περιοχές όπου φιλοξενούνται, όπως η Ειδομένη και τα νησιά και τα βίαια επεισόδια που καταγράφηκαν το τελευταίο διάστημα, έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία και έχουν εντείνει το αίσθημα ανασφάλειας στους πολίτες, οι οποίοι ετοιμάζονται, αν χρειαστεί, να πάρουν το νόμο στα χέρια τους.

Οι πωλήσεις των όπλων στις περιοχές αυτές, κυνηγετικών κυρίως, έχουν αυξηθεί σε τεράστιο βαθμό. Στην περιοχή της Ειδομένης άγγιξαν ακόμη και το 400% όπως λένε οι ίδιοι οι καταστηματάρχες και συνεχίζεται να καταγράφεται αύξηση όσο ταυτόχρονα αυξάνονται τα κρούσματα παραβιάσεων κατοικιών και ληστειών στην ευρύτερη περιοχή.

Τα πρόσφατα επεισόδια στη Σάμο, όπου οι λαθρομετανάστες και οι πρόσφυγες εξεγέρθηκαν και απείλησαν τους αστυνομικούς με μαχαίρια και σπασμένα μπουκάλια προκειμένου να φύγουν από το hot spot του νησιού, τα μαχαιρώματα μεταξύ Αφγανών και Σύρων στον Πειραιά και στην Ειδομένη κάνει τους πολίτες να μένουν άγρυπνοι φρουροί των οικογενειών και των περιουσιών τους.

Όσο δε παραμένουν εγκλωβισμένοι οι άνθρωπο αυτοί στην Ελλάδα και οι ΜΚΟ συνεχίζουν να παίζουν ύποπτα και περίεργα παιχνίδια σε βάρος και της εθνικής ασφάλειας τόσο τα κρούσματα βίας και τα επεισόδια θα εντείνονται.

Και σήμερα μπορεί στην πλειονότητα τους τα μαχαιρώματα να είναι μεταξύ λαθρομεταναστών, αλλά αύριο μπορεί να είναι και σε βάρος και Ελλήνων. Και τότε... Τότε η κατάσταση θα ξεφύγει εντελώς. Και οι πωλήσεις όπλων δεν έχουν αυξηθεί μόνο στην Ειδομένη και στα νησιά, αλλά και σε άλλε περιοχές που η κυβέρνηση στήνει ή θέλει να στήσει κέντρα φιλοξενίας.

“Ο κόσμος έχει τρομοκρατηθεί με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή, η Αστυνομία δε μπορεί να προστατεύσει σωστά τον πολίτη..." λέει ένας πωλητής όπλων, σε κατάστημα της περιοχής στο Κιλκίς. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι πωλήσεις όπλων έχουν αυξηθεί "300% και 400% πάνω" όπως λέει χαρακτηριστικά στην κάμερα του LiveNews.





Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι κάτοικοι της περιοχής ενδιαφέρονται κυρίως για τις επαναληπτικές καραμπίνες, για τις οποίες απαιτείται βέβαια η ανάλογη άδεια από την Αστυνομία. Επίσης, ενδιαφέρονται και για αεροβόλα όπλα, για τα οποία δεν απαιτείται άδεια και οι τιμές τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Epsilon, ξεκινούν από 50 ευρώ.

Τα όσα είπε ο πωλητής όπλων μπροστά στην κάμερα και όσα λένε οι πολίτες μακριά από κάμερες καταδεικνύει πώς η κατάσταση με τους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες είναι μία βραδυφλεγής βόμβα.







ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...