ATHENS

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ρήξη Μέρκελ - Σόιμπλε βλέπει η Bild !!!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Bild, το επιτελείο του Σόιμπλε νιώθει παραγκωνισμένο από την καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ. Αναφορικά με την πενταμερή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο, ένα υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας δήλωσε πως "ήταν μια σόλο παράσταση της κυρίας. Η Μέρκελ έχει αφήσει να την εξαπατήσουν".

Πολλοί φοβούνται μετά τις νέες εξελίξεις ενδεχόμενη παραίτηση Σόιμπλε. "Δε θα συμφωνήσει σε ψεύτικους συμβιβασμούς, ούτε θα διακινδυνέψει την αξιοπιστία του", αναφέρει στην εφημερίδα το στέλεχος των Χριστιανοδημοκρατών, Χανς Μίττελμπαχ. "Χωρίς το Σόιμπλε το κόμμα δε θα συμφωνήσει", προσθέτει ο πρώην υπουργός Πέτερ Ραμσάουερ.

Η γερμανική κυβέρνηση έσπευσε να διαψεύσει το ρεπορτάζ λέγοντας πως "το ρεπορτάζ της Bild είναι ανόητο". Σε δήλωσή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφαν Ζάιμπερτ τόνισε πως "η καγκελάριος και ο υπουργός Οικονομικών συνεργάζονται εξαιρετικά, τόσο με εμπιστευτικότητα όσο και με εμπιστοσύνη".





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.