ATHENS

Νεκρός νεαρός άντρας που έπεσε στις ράγες του μετρό !!!

Ο συρμός πέρασε από πάνω του, μεταδίδει το ΑΜΠΕ - Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η αστυνομία - Το δυστύχημα σημειώθηκε στο σταθμό του μετρό «Ακρόπολη»

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας νεαρός άντρας που έπεσε στις ράγες του μετρό την Παρασκευή το μεσημέρι στο σταθμό «Ακρόπολη», στην Αθήνα.

Ο άνδρας, ηλικίας περίπου 35-40 ετών, έχασε τη ζωή του καθώς πέρασε από πάνω του ο συρμός, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πώς ο άντρας έπεσε από την αποβάθρα, όμως σύμφωνα με έναν αυτόπτη μάρτυρα λίγο πριν βρεθεί στις ράγες, παραπατούσε και η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και αυτό της αυτοκτονίας.

Για αρκετή ώρα είχε διακοπεί η γραμμή του Μετρό από το Σύνταγμα έως το Σταθμό Συγγρού Φιξ και στις δύο κατευθύνσεις, ενώ η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε λίγο πριν τις 4, αν και ο σταθμός Ακρόπολη παρέμεινε κλειστός για το κοινό.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.