Νέα ομολογία για «στήσιμο» πανδημίας: «Όποιος έχει θετικό τεστ τον καταχωρούμε ως εισαγωγή Covid-19» λέει η Μ.Γκάγκα !


Και η Μ.Γκάγκα παραδέχεται ότι καταχώρησαν πολλούς θανάτους που δεν είχαν σχέση με τον κορωνοϊό ως θανάτους Covid-19! 

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, έκανε μια ακόμη παραδοχή «φωτιά», καθώς είπε ότι καταγράφουν τους πάντες ως θανάτους από κορωνοϊό. 

Συγκεκριμένα, ερωτηθείσα για το ζήτημα του υψηλού αριθμού θανάτων, η κ. Γκάγκα επεσήμανε ότι «άλλες χώρες πιθανότατα αυτούς τους θανάτους τους βάζουν σαν φυσιολογικούς θανάτους και όχι σαν θανάτους Covid-19. 

Εμείς από την αρχή, όποιος μπαίνει στο νοσοκομείο με θετικό τεστ, θεωρείται εισαγωγή κόβιντ εκτός αν το θετικό τεστ είναι τυχαίο για κάποιον άνθρωπο που εισάγεται μετά από κάποιο ατύχημα, κάποιο τροχαίο». 

Επομένως κάποιος μπορεί να έχει πρόβλημα με την καρδιά ή με το στομάχι ή οτιδήποτε άλλο, αν βρίσκεται θετικός με τα… «αξιόπιστα» τεστ για τον Covid-19, τότε καταγράφεται ως εισαγωγή Covid-19 και σε περίπτωση που δυστυχώς πεθάνει τότε καταγράφεται ως θάνατος από Covid-19!

Να θυμίσουμε ότι προσφάτως και ο καθηγητής Πνεμονολογίας και Διευθυντής της Πνευμονολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Νίκος Τζανάκης, είχε υποστηρίξει: 

«Η Ελλάδα χρησιμοποιεί έναν πολύ αυστηρό ορισμό και αποδίδει σχεδόν όλους τους θανάτους που κάποιος έχει μολυνθεί ακόμα και αν δεν έχει εκδηλώσει συμπτώματα κορωνοϊού και πεθάνει ακόμα και αν έχει σοβαρά υποκείμενα νοσήματα τον ονομάζει "θάνατο από Covid"». 


ΠΗΓΗ: pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...