H λαϊκή κατακραυγή για την κυβερνητική διάλυση στην κακοκαιρία φέρνει...μερική άρση των μέτρων για Covid-19 !


Προσπαθούν να εκτονώσουν την οργή των πολιτών και τους αφήνουν μερικώς ελεύθερους! 

Μετά την καταστροφή που υπέστη η χώρα λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα» και της ανικανότητας της κυβέρνησης, το Μαξίμου προσπαθεί να εκτονώσει την οργή των πολιτών προσφέροντάς τους μερική άρση των μέτρων κατά του Covid-19 με χαλάρωση των απαγορεύσεων στην εστίαση και τον αθλητισμό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η επιτροπή των «ειδικών» θα εξετάσει και πιθανότατα θα εισηγηθεί άρση του ωραρίου στην εστίαση, επιστροφή της μουσικής αλλά μόνο για καθήμενους, δηλαδή παράταση της απαγόρευσης ορθίων και ενδεχομένως αύξηση της χωρητικότητας στις κερκίδες των γηπέδων στο 50%.

Σε κάθε περίπτωση οι αποφάσεις θα ληφθούν το μεσημέρι και θα γίνει η εισήγηση στην κυβέρνηση, ενώ ακολούθως αναμένεται και η σχετική επίσημη ενημέρωση, ίσως το απόγευμα.

Νωρίτερα, τόσο ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, όσο και ο ΓΓ Πρωτοβάθμιας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, όταν ρωτήθηκαν σχετικά, αρνήθηκαν να απαντήσουν λέγοντας ότι η απόφαση είναι των ειδικών οι οποίοι και εκτιμώντας τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας, θα λάβουν τις αποφάσεις τους. 

Φυσικά αυτό που έχει σημασία να αναφέρουμε είναι ότι οι πληροφορίες ανέφεραν ότι οι «ειδικοί» είχαν αποφασίσει για παράταση των υφιστάμενων μέτρων, παρόλα αυτά οι πρόσφατες εξελίξεις με την κακοκαιρία «Ελπίδα» οδήγησαν την κυβέρνηση στο να δώσει εντολή για άρση τους.


ΠΗΓΗ: pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...