Meteo: Διπλάσιος ο χιονιάς του 08 ! Άρθρο κόλαφος για την κυβέρνηση Μητσοτάκη που «θάφτηκε» στο χιόνι !


Καταρρέουν τα ψέματα κυβέρνησης, περιφέρειας, και αποτυχημένου «επιτελικού κράτους» και όλων των επιτελών του πρωθυπουργού. 

Κυρίως καταρρέει με πάταγο το ψέμα του ίδιου του πρωθυπουργού και αποδεικνύεται ο Μητσοτάκης ανίκανος να διαχειριστεί σοβαρές κρίσεις και ικανός μόνο στην επικοινωνίας, δηλαδή στο «λιβάνισμα» του ίδιου και της κυβέρνησης του απο τα εξαγορασμένα με τα «Πακέτα Πέτσα» μίντια.

Σε άρθρο που υπογράφουν στην ιστοσελίδα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, meteo.gr, οι μετεωρολόγοι Κ. Λαγουβάρδος, Β. Κοτρώνη, Σ. Ντάφης και Χ. Πετρόπουλος παραθέτουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η «Ελπίδα» δεν έφερε το περισσότερο χιόνι στην Αττική, ήταν πολύ ηπιότερη από την αντίστοιχη χιονόπτωση του 2008 και αφήνουν αιχμές για την κρατική ανικανότητα.

Πρόκειται για ανάλυση η οποία οπωσδήποτε πρέπει να ληφθεί υπόψη από την ελληνική δικαιοσύνη η οποία διερευνά τις ευθύνες για τις τραγικές στιγμές που έζησαν χιλιάδες Έλληνες.

Η σύγκριση των καιρικών φαινομένων που ζήσαμε τα τελευταία εικοσιτετράωρα με αυτά του Φεβρουαρίου του 2008, είναι συντριπτική. 

Η χρονική διάρκεια χιονόπτωσης της «Ελπίδας» ήταν σχεδόν η μισή από την αντίστοιχη χιονόπτωση του 2008. 18 ώρες το 2022, 30 ώρες το 2008! 

Το ύψος του χιονιού αντιστοίχως ήταν 20 εκατοστά το 2022, ενώ το 2008 έφτασε τα 25 εκατοστά!

Εκεί όμως που το ψέμα της κυβέρνησης γίνεται εγκληματικό, είναι στην μέση θερμοκρασία του φαινομένου.

Ενώ για την «Ελπίδα», η θερμοκρασία έπεσε στους -0,2 Βαθμούς Κελσίου, στην θεομηνία του 2008, κατακρημνίστηκε στους – 5 βαθμούς .

Τι αποδεικνύουν λοιπόν όλα αυτά δεδομένου ότι τον 08 με κυβέρνηση Καραμανλή και περιφερειάρχη Σγουρό οι δρόμοι έμειναν ανοιχτοί δεν εγκλωβίστηκαν άνθρωποι 30 ώρες στην Αττική οδό δεν κόπηκε το ρεύμα για τρεις μέρες σε ολόκληρες συνοικίες της πρωτεύουσας του κράτους, δεν συγκρούστηκαν τρένα κλπ Ότι το ελληνικό κράτος διαλύθηκε μέσα στην δεκαετία των μνημονίων με αποτέλεσμα όλες οι κυβερνήσεις που ακολούθησαν την 5η Μάϊου του 2010 να είναι η μια χειρότερη της άλλης με αποκορύφωμα βέβαια την πλέον ανίκανη άχρηστη και επικίνδυνη αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη! 


ΠΗΓΗ: pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...