«Τσουνάμι» νεο-ανεμβολίαστων από τις 8 του μήνα ! 870.000 οι πολίτες που δεν έχουν κάνει τρίτη δόση !

 


Περίπου 870.000 πολίτες ετοιμάζονται να εισέλθουν στο καθεστώς του νεο-ανεμβολίαστου από 8 Φεβρουαρίου(αρχικώς η προθεσμία ήταν μέχρι 1η αλλά η κυβέρνηση έδωσε παράταση), καθώς δεν έχουν κλείσει ακόμα ραντεβού για τρίτη δόση. 

Αυτό δήλωσε σήμερα ο Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των συντακτών.

Σε αυτούς επίσης συμπεριλαμβάνονται και 10.000 υγειονομικοί που επίσης διστάζουν να κάνουν την τρίτη δόση. 

Είναι δε πρωτοφανές το γεγονός ότι για ολόκληρη την Ευρώπη αυτοί οι 870.000 πολίτες θεωρούνται εμβολιασμένοι αφού τα πιστοποιητικά στην ΕΕ έχουν ισχύ 9 μηνών ενώ για την Ελλάδα θα θεωρούνται ανεμβολίαστοι γιατί η κυβέρνηση αποφάσισε ότι τα πιστοποιητικά τους θα έχουν ισχύ μόνο για 7 μήνες!

Πρόκειται για μια απολύτως δικαιολογημένη απόρριψη του κυβερνητικού σχεδίου αφού αυτοί οι 870.000 πολίτες αφενός έχουν περάσει επώδυνες παρενέργειες κατά την πρώτη και δεύτερη δόση του εμβολιασμού τους, αφετέρου θεωρούν τους εαυτούς τους εξαπατημένους από την κυβέρνηση που -όπως θυμόμαστε όλοι καλά- υποσχόταν δυο δόσεις και ύστερα... ελευθερία!

Τώρα, οι πολίτες αυτοί είναι έτοιμοι να απεμπολήσουν τα «προνόμια» που διχαστικά και δικτατορικά επέβαλλε η κυβέρνηση και να περάσουν στο καθεστώς του ανεμβολίαστου.

Αν υπολογίσουμε δε ότι σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου κάπου 30.000 πολίτες κλείνουν ραντεβού την ημέρα. 

Σε αυτούς δε τους αριθμούς συμπεριλαμβάνονται και τα ραντεβού πρώτης δόσης. 

Καταλαβαίνει κανείς ότι με αυτούς τους ρυθμούς και καλώς εχόντων των πραγμάτων(γιατί δεν ξέρουμε αν ενσκήψει κανένας χιονιάς πάλι και διαλυθεί ότι απόμεινε) δεν προλαβαίνουν να εμβολιαστούν πάνω από 100.000 μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου.

Τα «προνόμια» που χάνουν όσοι δεν κάνουν τελικά την τρίτη δόση είναι η πρόσβαση στα εξής σημεία: 

- Στα κέντρα διασκέδασης 
- Στους κλειστούς χώρους εστίασης 
- Στα θέατρα 
- Στους κινηματογράφους 
- Στα μουσεία 
- Στις εκθέσεις 
- Στα συνέδρια 
- Στα γυμναστήρια


 

ΠΗΓΗ: pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...