«Επιβραβεύει» τον Θ.Βασιλακόπουλο για τις απειλές προς τους ανεμβολίαστους η κυβέρνηση: Τον κάνει πρόεδρο του ΕΟΔΥ !


Όταν ζητούσε να πάνε σε ψυχολόγο οι ανεμβολίαστοι για να τους αλλάξει το DNA! 

Ένα γραμμάτιο φαίνεται πως ξεπληρώνει η κυβέρνηση για τη θέση του προέδρου του ΕΟΔΥ, καθώς στη θέση του Παναγιώτη Αρκουμανέα, ο οποίος είναι υπό παραίτηση αναμένεται να μπει ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ Θεόδωρος Βασιλακόπουλος. 

Τουλάχιστον αυτό ακούγεται από δημοσιογραφικούς κύκλους και αυτό που μένει είναι να επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες. 

Προς το παρόν αναμένεται η παραίτηση του Π.Αρκουμανέα από τη θέση του, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει σχετικά άμεσα.

Όμως εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες τότε θα πρόκειται για μια ξεκάθαρη «επιβράβευση» του Θ.Βασιλακόπουλου για τη στάση που έχει από την αρχή της πανδημίας, καθώς έχει στηρίξει μετά μανίας όλα τα μέτρα της κυβέρνησης. 

Μάλιστα αρκετοί ήταν αυτοί που τον είχαν ειρωνευτεί προ λίγων ημερών για την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να τοποθετήσει την Μίνα Γκάγκα στη θέση του υφυπουργού Υγείας και όχι τον Θ.Βασιλακόπουλο.

Τελικά όμως, ο γνωστός τηλε-ειδικός που κάθε μέρα (και σήμερα) βρίσκεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες θα πάρει την κυβερνητική θέση που πάντα επιθυμούσε. 

Να σημειωθεί πως μεταξύ των επιστημονικών κύκλων τους προηγούμενους μήνες ακουγόταν έντονα το σενάριο πως η κυβέρνηση του έχει τάξει κυβερνητική θέση και γι' αυτό αγωνίζεται με τέτοιο φανατισμό για να πείσει τους πολίτες για την ανάγκη του υποχρεωτικού εμβολιασμού όλων, του lockdown και λοιπών μέτρων.

Βεβαίως αυτόν τον 1,5 χρόνο μας έχει χαρίσει πολλές αξέχαστες στιγμές, ανάμεσα τους η παραδοχή πως στο Ισραήλ γίνεται «πείραμα» με την τρίτη δόση, ασχέτως εάν μετά από λίγες ημέρες που αποφασίστηκε να γίνει τρίτη δόση στην Ελλάδα ανακάλυψε ξαφνικά έρευνες, αλλά και την επίθεση (μια από τις πολλές) που είχε κάνει προς τους ανεμβολίαστους ζητώντας τους να πάνε σε ψυχολόγο για να τους αλλάξει το DNA. 

Αυτός αναμένεται λοιπόν να είναι ο νέος πρόεδρος του ΕΟΔΥ στη θέση του -μάλλον- χαμηλών τόνων Παναγιώτη Αρκουμανέα, άλλωστε χρειάζεται μια πιο δυναμική προσωπικότητα για να επιβληθούν υποχρεωτικοί εμβολιασμοί και σε άλλους επαγγελματικούς κλάδους και lockdown σε μεγάλες πόλεις (όπως η Θεσσαλονίκη) παρόλο που έχει εμβολιαστεί περίπου το 60% των πολιτών. 


ΠΗΓΗ: pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...