Ο Μ.Γκέιτς έστειλε το μήνυμα: «Lockdown και απαγορεύσεις έως το 2022 ! Με τα εμβόλια θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα» !


Μήνυμα για το πότε θα τελειώσουν τα lockdowns και οι απαγορεύσεις έστειλε ο Μ.Γκέιτς!

Ο ιδιοκτήτης της Microsoft και κάτοχος πολλών μεριδίων σε φαρμακευτικές εταιρείες, που κατασκευάζουν εμβόλια, Μπιλ Γκέιτς, έστειλε το μήνυμα του για το πότε θα επιστρέψει η ζωή στην «κανονικότητα». 

Ο Μ.Γκέιτς υποστήριξε πως ο κόσμος θα «έχει επανέλθει στην φυσιολογική του ζωή ως το τέλος του 2022 χάρη στα εμβόλια κατά της COVID-19». 

Ο Μπιλ Γκέιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πολωνική εφημερίδα Gazeta Wyborcza και το τηλεοπτικό δίκτυο TVN24 ουσιαστικά προανήγγειλε πως δεν πρόκειται να τελειώσουν τα μέτρα και οι απαγορεύσεις έως και το τέλος του 2022. 

«Αυτή είναι μια απίστευτη τραγωδία», σημείωσε ο συνιδρυτής της Microsoft αναφερόμενος στην πανδημία του νέου κορωνοϊού και πρόσθεσε ότι η μόνη καλή είδηση είναι η πρόσβαση στα εμβόλια.

«Ως το τέλος του 2022 θα πρέπει ουσιαστικά να έχουμε επιστρέψει πλήρως στην φυσιολογική ζωή», υπογράμμισε ο Μπιλ Γκέιτς. 

Ο δισεκατομμυριούχος που αποχώρησε από πρόεδρος της Microsoft Corp το 2014 έχει δεσμευτεί μέσω του Ιδρύματος Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς για τη χορήγηση τουλάχιστον 1,75 δισεκατομμυρίου δολαρίων στην παγκόσμια ανταπόκριση στην πανδημία της COVID-19. 

Ο μηχανισμός COVAX, ο οποίος υποστηρίζεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και την Παγκόσμια Συμμαχία για τα Εμβόλια και την Ανοσοποίηση (GAVI) αποσκοπεί στην εξασφάλιση 2 δισεκατομμυρίων δόσεων εμβολίων για τις χώρες με χαμηλότερο εισόδημα ως τα τέλη του 2021. 




 ΠΗΓΗ: pronews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...