Απίστευτο: 3.586 κρούσματα και το 1/3 είχε εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις ! Πού το πάνε;

 


Για ρεκόρ κρουσμάτων από την έναρξη της πανδημίας έως σήμερα κάνουν λόγο οι πληροφορίες που διαρρέονται από τις υγειονομικές αρχές, οι οποίες μιλάνε για αριθμό των επιβεβαιωμενων μολύνσεων για σήμερα που αναμένεται να είναι πάνω από 3.500, ενώ πληροφορίες που μετέδωσε νωρίτερα η ΕΡΤ, ανεβάζουν τον αριθμό ακόμη ψηλότερα- να «αγγίζει» δηλαδή τις 4.000. 

Ο ΕΟΔΥ μέσω επίσημης τοποθέτησης γνωστοποίησε ότι το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 3586 νέα κρούσματα κορωνοϊού σε όλη την Ελλάδα, ενώ οι θάνατοι έφτασαν τους 51. Αλλά όπως δείχνουν περιπτώσεις σε άλλες υγειονομικές μονάδες το 1/3 των όσων είναι εμβολιασμένοι και με τις δύο δόσεις μπορούν να βρεθούν θετικοί-ασυμπτωματικοί στον κορωνοϊό που σημαίνει ότι πλέον δεν μπορεί να θεωρηθεί ως μέτρο σύγκρισης ένα τέτοιο δεδομένο πλην.... της συνέχισης των περιοριστικών μέτρων από την κυβέρνηση για τους δικούς της λόγους. 

Για του αριθμούς «προϊδέασε» νωρίτερα σήμερα ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας κατά την επίσκεψή του στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, στον οποίο είπε ότι αναμένεται μεγαλη αύξηση.

Ο Π.Αρκουμανέας δήλωσε ότι «οι τελευταίες εβδομάδες είναι πολύ δύσκολες» και εκτίμησε ότι «θα συνεχίσουμε και τις επόμενες να βλέπουμε αύξηση κρουσμάτων», προτρέποντας όλους να κάνουν υπομονή και να τηρούν τα μέτρα ατομικής προστασίας και υγιεινής που επιβάλλονται. 

Τα μηνύματα που έστειλε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ κατά τη συνάντηση με τον Ιερώνυμο μπορούν να ερμηνευτούν και ως προσπάθεια διατήρησης της «ειρήνης», καθώς οδεύουμε προς την Μεγάλη Εβδομάδα και κυβέρνηση-Εκκλησία θα πρέπει να βρουν μία «χρυσή» τομή για το πως θα γίνουν οι λειτουργείες. 

Να θυμίσουμε πως οι Εκκλησίες ήταν κλειστές για τα Θεοφάνεια. Να του πούμε όμως καλύτερα. Τα κρούσματα όχι απλά θα είναι αυξημένα αλλά στο άμεσο μέλλον αναμένονται να ανεβούν ακόμα περισσότερο καθώς όσο προχωρούν οι εμβολιασμοί οι πολίτες κυκλοφορούν πιο ελεύθερα από την μία πλευρά, από την άλλη βέβαια αν προχωρήσει το πρόγραμμα του υπουργείου υγείας για διαμοιρασμό 10.000.000 τεστ την εβδομάδα θα μιλάμε για τεράστιους αριθμούς κρουσμάτων (όχι θανάτων βέβαια). Άλλωστε νωπό είναι το παράδειγμα του Γενικού Νοσοκομείου "Μεταξά" όπου είχε ανακοινωθεί ότι το 1/3 των θετικών σε covid-19 είναι εμβολιασμένοι και με δεύτερη δόση. 

Απλά ο ιός μεταδίδεται ακόμα και αν κάποιος είναι εμβολιασμένος. Φορέας παραμένει. Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει όσους δηλώνουν ότι είναι ψέμα ότι η ανοσία στον κορωνοϊό επιτυγχάνεται ακόμα και από την πρώτη δόση σε ποσοστό που αγγίζει ακόμα και το 95% όπως ισχυρίζονται και εταιρείες παραγωγής εμβολίων. 

Αυτή η δήλωση του Θ.Κατσικάρου επαληθεύει αυτό που έχουμε αναφέρει αρκετές φορές στο pronews.gr, ότι υπάρχει ήδη μία χώρα που έχει εμβολιάσει περίπου το 70% του πληθυσμού και παρόλα αυτά οι πολίτες δεν έχουν πάρει σε καμία περίπτωση τη ζωή τους πίσω. 

Και ενώ όλα αυτά είναι εις γνώση της κυβέρνησης ακόμα όλοι ερωτούν ποιος ο σκοπός της ασφυξίας της κοινωνίας με τις συνεχείς καραντίνες που έχουν διαλύσει την οικονομία (αν και ότι έχει απομείνει από αυτή θα μιλάμε για μετά το 2024/25!), κρατούν τον κόσμο μακριά από τις οικογενειές τους ενώ ακόμα και το Πάσχα πάλι φαίνεται ότι θέλουν να το περάσει ο πληθυσμός μόνος του!




 ΠΗΓΗ: pronews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...