Το Πεντάγωνο σταμάτησε τις διαδικασίες μετάβαση λόγω Χριστουγέννων ! Μπάιντεν: «Θέλουμε τον έλεγχο του στρατού» !


Η ομάδα μεταβίβαση της εξουσίας στις ΗΠΑ του Τ.Μπάιντεν διαμαρτύρεται ότι δεν υπήρχε συμφωνία με το Πεντάγωνο για το σταμάτημα της διαδικασίας λόγω των γιορτών των Χριστουγέννων με αρκετούς υποστηρικτές του να δείχνουν τον Ν.Τραμπ λέγοντας ότι συμπεριφέρεται σαν τον Καίσαρα πριν διαβεί τον Ρουβίκωνα ενώ την ίδια στιγμή οι Δημοκρατικοί δείχνουν ότι θέλουν άμεσα να ελέγξουν τον στρατό. 

Αναφορές κάνουν λόγο ότι την Παρασκευή ο ΥΠΑΜ των ΗΠΑ Κρις Μίλερ διέταξε "γενικό στοπ" στις διαδικασίες συζητήσεων με την ομάδα Μπαίντεν για να γίνουν οι γιορτές των Χριστουγέννων. "Δεν είναι αλήθεια" δήλωσε ο Διευθυντής των Εθνικών Πληροφοριών λέγοντας το άρθρο της Axios σαν ψευδές που θέλει να δημιουργήσει κλίμα.

 

Βέβαια η ομάδα Μπάιντεν δηλώνει ότι δεν έχει συμφωνήσει για σταμάτημα των διαδικασιών λόγω γιορτών αναφέροντας επιπλέον ότι "Είμαστε προβληματισμένοι να μαθαίνουμε τέτοια ζητήματα" όπως ανέφερε το Reuters.

 

"Δεν υπάρχει κοινή αποδοχή για σταμάτημα λόγω διακοπών για το Πεντάγωνο" αναφέρουν οι Δημοκρατικοί που επιμένουν σε σενάρια για "πραξικόπημα από μέρους του Ν.Τραμπ" όπως ανέφεραν και προεκλογικά.

 




ΠΗΓΗ: pronews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...