Ψυχοπαθείς “ειδικοί” από τη Βρετανία ζητούν να μπει ειδικός φόρος στο κρέας για να σωθεί το περιβάλλον !

 


Ενός κακού μύρια έπονται... 

Τώρα που οι ειδικοί και τεχνοκράτες που υποτίθεται ξέρουν τα πάντα, ενώ δεν ξέρουν την τύφλα τους αφού είναι διορισμένα τσιράκια, άρχισαν να χρησιμοποιούνται μαζικά και να προτείνουν “λύσεις” για τα “προβλήματα” που η νέα τάξη έδωσε στον κόσμο, άρχισε κάθε φρούτο να λέει τα δικά του. 

 Έτσι πρότειναν κάποιοι ειδικοί στη Βρετανία να μπει ειδικός φόρος κατανάλωσης στο κρέας μέχρι το 2025, ώστε να πέσει η ζήτηση και η εκτροφή ζώντων ζώων, γιατί τα εκτρεφόμενα ζώα κάνουν κακό στο κλίμα. 

 Θυμίζω, ότι οι ίδιοι ψυχοπαθείς και οι οπαδοί τους, ζήτησαν μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού από τα 7,5 δις στο 0,5 δις ανθρώπων. Δηλαδή να αφανιστούν 7 δις άνθρωποι για κλιματικούς λόγους. Ζήτησαν ακόμη και να τρώμε τα παιδιά. 

ΕΛΕΟΣ !!!!
 



ΠΗΓΗ: el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...