Στρατιωτικός ηγέτης PKK: "Ο τουρκικός στρατός είναι ανίκανος ! Ο Ερντογάν κάνει πόλεμο προπαγάνδας" !


 Γεμίζει με ψέματα την τουρκική κοινωνία το ΑΚΡ για Κούρδους και Ελλάδα για να μείνει στην εξουσία “Μήνυμα” και στην Ελλάδα εκτός όλων των άλλων έχουμε από το Μουράτ Καραγιλιάν, στρατιωτικό ηγέτη του PKK, αφού ο ίδιος τονίζει ότι ο πόλεμος διεξάγεται μέσω υπηρεσιών πληροφοριών και το τουρκικό κράτος επικεντρώνεται κυρίως σε αυτόν τον ψυχολογικό πόλεμο.

 Ο Murat Karayilan, μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK), μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Dengê Welat για τρέχοντα πολιτικά θέματα. Μεταξύ άλλων, τόνισε για τον ψυχολογικό πόλεμο που διεξάγει ανηλεώς το τουρκικό κράτος ενάντια στο κουρδικό απελευθερωτικό κίνημα: 

 «Τον τελευταίο καιρό το τουρκικό κράτος διεξάγει περισσότερες ψυχολογικές επιχειρήσεις από στρατιωτικές επιχειρήσεις ενάντια στο κίνημά μας και τους αντάρτες. Πολλές στρατιωτικές επιχειρήσεις πραγματοποιούνται και μόνο και μόνο για να δημιουργηθεί μια βάση για ψυχολογικές επιχειρήσεις. 

 Η σημερινή εστίαση της Άγκυρας αφορά τον ψυχολογικό πόλεμο. Η προπαγάνδα που βασίζεται στο ψέμα υλοποιείται για να μεταφέρει μια συγκεκριμένη αντίληψη στην κοινή γνώμη, όποια και να είναι αυτή. 

 Δέκα φορές περισσότερα επενδύονται σε ψυχολογικό πόλεμο και μετά σε στρατιωτικές επιχειρήσεις, αφού το τουρκικό κράτος διαθέτει ένα τεράστιο σύστημα προπαγάνδας, με εκατοντάδες τηλεοπτικά κανάλια και εφημερίδες”, αναφέρει ο ίδιος.

 “Το τουρκικό κράτος θέλει να δώσει την εντύπωση ότι έχει κατανικήσει επιτυχώς το PKK και έχει αποτρέψει την απειλή για την Τουρκία”, δήλωσε ο Karayilan. 

 Με αυτόν τον τρόπο, μεγαλώνει το εθνικιστικό συναίσθημα στον πληθυσμό της Τουρκίας, διογκώνοντας και τον τουρκικό σοβινισμό, ανάμεσα στους Τούρκους πολίτες.

 «Με αυτά, η τουρκική κυβέρνηση θέλει να παραμείνει στην εξουσία, αφού αυτός είναι ο πραγματικός της στόχος. Επομένως, οι κουρδικές αντάρτικες ενέργειες δεν αναφέρονται”, συνέχισε ο ίδιος. 

 Για παράδειγμα, ο Karayilan ανέφερε δράσεις των Κούρδων ανταρτών σε Αλεξανδρέττα, Βαν, Χεφταρίν και Αγκίρι. 

 “Το τουρκικό κράτος αποκρύπτει συστηματικά τις απώλειες του εκεί. Υλοποιήσαμε μια στρατιωτική επιχείρηση στο Σεράμπ διάρκειας 25 ημερών, αλλά το τουρκικό κοινό δεν ενημερώθηκε για αυτό. 

Ήταν ένα τεράστιο πλήγμα για το τουρκικό κράτος. Υπήρξαν συγκρούσεις για έντεκα ημέρες. Ο τουρκικός στρατός χρησιμοποίησε όλα τα μέσα του, όπως drone, μαχητικά αεροσκάφη, ελικόπτερα Cobra κά. Και ποιο ήταν το αποτέλεσμα; 

Οι αντάρτες σκότωσαν δεκάδες Τούρκους στρατιώτες χωρίς καμία απώλεια, παίρνοντας μαζί τους και τα όπλα των σκοτωμένων Τούρκων στρατιωτών. 

Ήταν μια επιτυχία για τους Κούρδους αντάρτες, αλλά φυσικά αυτό δεν δημοσιοποιήθηκε. Έτσι κανείς δεν ξέρει στην Τουρκία πόσοι στρατιώτες τους σκοτώθηκαν εκεί”, τόνισε ο ίδιος.

 Σύμφωνα με τον Karayilan, κουρδικές ενέργειες πραγματοποιούνται καθημερινά στο Χεφτανίν, αλλά το τουρκικό κράτος δεν αναφέρει τις απώλειες του. 

 «Για παράδειγμα, βλέπετε πέντε ή έξι Τούρκους στρατιώτες σε μια θέση η οποία καταστρέφεται με όπλα εντελώς από τους Κούρδους αντάρτες.

 Τα βίντεο δημοσιεύονται από εμάς χωρίς να γίνεται ούτε ένα σχόλιο. Κανείς δεν αναφέρεται σε αυτά ούτε ρωτά πού βρίσκονται οι νεκροί Τούρκοι στρατιώτες.

 Το κράτος επιμένει χωρίς ντροπή στα δικά του ψέματα και τα παρουσιάζει ως αλήθεια. 

Ήταν διαφορετικά πριν έρθει το AKP στην εξουσία, διότι τώρα η πραγματικότητα απλώς αποκρύπτεται”, τόνισε ο Κούρδος ηγέτης. 

 Διαμόρφωση της τουρκικής κοινωνίας με ψέματα. 

 “Παρεμπιπτόντως, αυτό ισχύει όχι μόνο για τον πόλεμο, αλλά και για την πανδημία”, δήλωσε ο Karayilan.

 "Ακόμη και με την πανδημία, οι αληθινές πληροφορίες δεν δημοσιεύονται. 

Έχει αποδειχθεί ότι ο υπουργός υγείας εμφανίζεται καθημερινά μπροστά από τις κάμερες και ψεύδεται στο κοινό, δίνοντας απλά μερικούς αριθμούς.

 Στην οικονομία όλα τα στοιχεία είναι ψευδή και οι αριθμοί τρεμοπαίζουν στις οθόνες. 

Αυτή η κατάσταση βασίζεται σε ψέματα και άρνηση, το καθεστώς είναι φασιστικό και δηλώνει συνεχώς ψέματα. 

Με τα ψέματά του θέλει να διαμορφώσει την τουρκική κοινωνία σύμφωνα με τις ιδέες του προέδρου Ερντογάν”, τόνισε ο στρατιωτικός ηγέτης των Κούρδων της Τουρκίας. 

 “Ο απελευθερωτικός αγώνας του Κουρδιστάν δεν ήταν ποτέ τόσο δυνατός και τόσο κοντά στην επιτυχία όσο είναι σήμερα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το τουρκικό κράτος τρελαίνεται από θυμό και δεν ξέρει τι να κάνει. 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ισχυρίζεται, ότι αφενός το PKK βρίσκεται στα πρόθυρα του αφανισμού και, αφετέρου, υπάρχει κίνδυνος δημιουργίας ενός κράτους του Κουρδιστάν. Είναι ο θυμός που κάνει την τουρκική ηγεσία να μιλάει έτσι. Βασικά, διακατέχονται από πανικό και ανησυχία. 

 Ο πόλεμος πλέον διεξάγεται μέσω υπηρεσιών πληροφοριών αυτές τις μέρες. Αυτό συμβαίνει σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά το τουρκικό κράτος δίνει όλο το βάρος του στις υπηρεσίες πληροφοριών και την τεχνολογία, επειδή οι χερσαίες δυνάμεις του είναι εκτός λόγω του κινήματος Γκιουλέν και δεν μπορούν να πολεμήσουν τους Κούρδους στήθος με στήθος. 

Εάν λάβουν πληροφορίες θα επιτεθούν στις μονάδες μας μόνο αν υπερτερούν τρομερά αριθμητικά. Αυτό συμβαίνει μόνο μέσω πληροφοριών της ΜΙΤ”, κατέληξε ο ίδιος μεταξύ άλλων. 

 Πληροφορίες φέρουν την τουρκική ισλαμική ελίτ να φοβάται συνεχώς την περίπτωση πρόκλησης νέου πραξικοπήματος, για αυτό και διεξάγονται αμφιβόλου ποιότητας επιχειρήσεις και συλλήψεις, εγκαθιστώντας ένα τρομερό κλίμα τρόμου εντός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων και της τουρκικής κοινωνίας.

 Κανένας στρατιωτικός σχηματισμός από την αρχαιότητα έως σήμερα δεν μπορεί για μεγάλο χρονικό διάστημα να εκτελεί τα καθήκοντα του με την τιμωρία και τις απειλές. Το έτερο που εξάγεται ως συμπέρασμα από όλα αυτά, είναι το γεγονός της βαθιάς διαίρεσης του τουρκικού λαού, λόγω του στυγνού καθεστώτος του Ερντογάν, που απειλεί την Ελλάδα στην Α. Μεσόγειο, αφού όπως μας δηλώνει και ο Κραγιλιάν, ο Ερντογάν έχει φλομώσει τους Τούρκους στο ψέμα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...