Ιδού η νέα κανονικότητα: «21 μέρες του μήνα lockdown, 14 χαλαρότητα» ! Αυτό προτείνουν τώρα οι ειδικοί !

 

Εξαντλούν ψυχολογικά τους λαούς και ισοπεδώνουν την οικονομία. 

Εκατομμύρια Έλληνες από χθες Σάββατο ζουν υπό καθεστώς νέων σκληρών περιοριστικών μέτρων.

 Το δεύτερο καθολικό lockdown όμως, που αφορά περιοχές της χώρας που έχουν ακόμη και μηδενικά κρούσματα, δεν φαίνεται να ικανοποιεί τους λεγόμενους «ειδικούς», οι οποίοι με τη σειρά τους καθημερινά στα κανάλια προειδοποιούν για ακόμη πιο σκληρά μέτρα!

 Αυτή τη φορά ωστόσο αυτό που ειπώθηκε στην ελληνική τηλεόραση έρχεται να μπει στο πάνθεον όλων των προτάσεων που ακούσαμε τους τελευταίους μήνες από κάθε λογής επιστήμονες. 

 Πρόκειται για την πρόταση του καθηγητή Περιβαλλοντικής Μηχανικής του Τμήματος Χημικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, Δημοσθένη Σαρηγιάννη, περί «διαδοχικών μίνι lockdowns» που θα επιβάλλονται για ΟΛΟ τον χειμώνα μέχρι τουλάχιστον και τις αρχές της άνοιξης!!! 

 Μάλιστα ο ίδιος δεν στάθηκε εκεί και αναπτύσσοντας περισσότερο την σκέψη του αναφέρθηκε με ακρίβεια στις μέρες που θα…είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας και στις ημέρες που θα είμαστε ΚΑΠΩΣ πιο…χαλαροί!!! 

 21 μέρες λοιπόν σε αυστηρή καραντίνα και 14 μέρες σε μία κάποια χαλαρότητα, ίσα ίσα για να μην «μπουχτίσει» ο κόσμος! Δεν τα λέμε εμείς αυτά, αλλά ο κ.Σαρηγιάννης στην τηλεόραση του OPEN: 

(Δείτε από το 1:43 του αποσπάσματος)








ΠΗΓΗ: el.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...