Πέθανε ο μουεζίνης που βεβήλωσε την Αγία Σοφία, εντός του ναού !


Η είδηση που κάνει το γύρο της Τουρκίας με επίσημες ανακοινώσεις τόσο από την τοπική διοίκηση της Κωνσταντινούπολης αλλά κυρίως την μουφτεία της Κωνσταντινούπολης, είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ίδιας της μουφτείας, ο Οσμάν Ασλάν, μουεζίνης που είχε αναλάβει την καθοδήγηση των πιστών μουσουλμάνων από την πρώτη ημέρα βεβήλωσης του Ιερού Ναού της Αγίας Σοφίας και μετατροπής του σε τζαμί, βρήκε αιφνιδιαστικό θάνατο εντός του Ιερού Ναού!

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο ίδιος ήταν επιφορτισμένος με την τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού και την επιστασία της μουσουλμανικής τελετής καθώς και τις ξεναγήσεις των μουσουλμάνων επισκεπτών.

Οι ανακοινώσεις των επισήμων αρχών έχουνε επισύρει εκατοντάδες σχόλια στο Twitter και όχι μόνο από χριστιανούς, οι οποίοι μιλούν για θεία δίκη και καλούν την Τουρκία να ανατρέψει την απόφαση βεβηλώσεις της Αγίας Σοφίας.

Φυσικά, ο συγκεκριμένος μουεζίνης δεν ήταν ο μόνος και δεν ήταν αυτός που λειτούργησε ως μουφτής στην μουσουλμανική τελετή, όπως εσφαλμένα μεταδίδουν κάποια ΜΜΕ. Η σημειολογία πάντως της είδησης είναι συντριπτική.





ΠΗΓΗ: trelokouneli.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...