Νέο δραματικό ρεκόρ θανάτων στην Ισπανία ! 950 νεκροί σε 24 ώρες !


Σε 10.003 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από τον κορωνοϊό στην Ισπανία, καθώς 950 άνθρωποι πέθαναν στη διάρκεια της νύχτας, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας της χώρας.

Πρόκειται για νέο δραματικό ρεκόρ θανάτων στην χώρα. Όπως σημειώνει μάλιστα το BBC, ο νέος απολογισμός των θυμάτων φέρνει την Ισπανία στη δεύτερη θέση, πίσω από την Ιταλία σε αριθμών θυμάτων από τον κορωνοϊό.

Ο αριθμός των καταγεγραμμένων κρουσμάτων αυξήθηκε σε 110.238, από 102.136 που ήταν χθες, Τετάρτη, ανακοινώθηκε από το υπουργείο.

Ωστόσο η αύξηση του αριθμού των νέων κρουσμάτων συνεχίζει να επιβραδύνεται στην Ισπανία.



Ο αριθμός των θανάτων σε διάστημα 24 ωρών υπερέβη τους 800 για έκτη συνεχόμενη ημέρα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Υγείας της Ισπανίας. Να σημειωθεί πως συνολικά, 54.113 άτομα έχουν νοσηλευτεί, σύμφωνα με τα στοιχεία, ενώ 26.743 έχουν αναρρώσει και έχουν πάρει εξιτήριο από τα νοσοκομεία από τότε που ξεκίνησε η πανδημία του κορωνοϊού.

Βέλγιο: Ξεπέρασαν τους 1.000 οι νεκροί...

Η πανδημία του νέου κορωνοϊού έχει στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 1.000 ανθρώπους στο Βέλγιο.

Αυτό, σύμφωνα με έναν νέο επίσημο απολογισμό που ανακοινώθηκε σήμερα από τις υγειονομικές αρχές.

Ο αριθμός των νεκρών διπλασιάσθηκε μέσα σε διάστημα τριών ημερών, κυρίως εξαιτίας του εκ των υστέρων συνυπολογισμού των θανάτων που έχουν επέλθει σε γηροκομεία, ενώ έχει καταγράφει και θάνατος μίας 12χρονης. Από την αρχή της πανδημίας έχουν καταγραφεί στο Βέλγιο 1.011 θάνατοι για 15.348 επιβεβαιωμένα κρούσματα, διευκρινίσθηκε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.


ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...