Στ.Πέτσας: «Το έντυπο μετακίνησης δεν είναι για έξι φορές την ημέρα» ! Έρχονται χρονικοί περιορισμοί στις μετακινήσεις !


Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να περάσει στο επόμενο στάδιο εγκλεισμού των πολιτών και θα επιβάλλει χρονικό όριο στην έξοδο από το σπίτι.

Εξετάζει μάλιστα το ενδεχόμενο να σταματήσει τις χειρόγραφες δηλώσεις και να παραμείνει εν ισχύ αποστολή sms στο 13033 για τις μεμονωμένες μετακινήσεις πολιτών ώστε να αποτραπούν οι άσκοπες μετακινήσεις ιδιαίτερα των ηλικιωμένων.

Έτσι όλοι θα «φακελώνονται» και θα είναι γνωστή η ώρα εξόδου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας έκανε λόγο για αυστηροποίηση του πλαισίου των μετακινήσεων μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ:

Το έντυπο μετακίνησης δεν είναι για να το χρησιμοποιούμε έξι φορές την ημέρα, τόνισε.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιβεβαίωσε και τις σκέψεις να τεθεί χρονικό όριο στις εξόδους.

Εξετάζεται δηλαδή να υπάρχει συγκεκριμένο χρονικό όριο από την ώρα της αποστολής του μηνύματος για την επιστροφή του πολίτη.

Το σχέδιο της κυβέρνησης περιλαμβάνει ένα καθορισμένο χρονικό όριο επιστροφής από τη στιγμή που ο πολίτης θα στείλει μήνυμα στο 13033. 

Το συγκεκριμένο μέτρο θεωρείται πως θα περιορίσει τις μετακινήσεις καθώς η εφαρμογή του θα καταργήσει τη γραπτή βεβαίωση για έξοδο από το σπίτι στην οποία δεν μπορεί να φαίνεται ο χρόνος που συντάχθηκε, όπως στο sms.




ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...