Ανάσταση στο σπίτι φέτος ! Α.Γεωργιάδης: «Δε θα υπάρξει Πασχαλινή έξοδος,να κάνετε υπομονή» !


Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, υπήρξε κατηγορηματικός σχετικά με την πασχαλινή έξοδο.

Όπως ανέφερε, δεν θα υπάρξει φέτος η λεγόμενο «έξοδος για το Πάσχα», όπως συνηθιζόταν τόσα χρόνια, καθώς ο μήνας Απρίλιος είναι ιδιαίτερα δύσκολος για την εξάπλωση του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Παράλληλα, άφησε να εννοηθεί ότι θα γίνονται πιο αυστηροί έλεγχοι στα διόδια, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει μετακίνηση προς την επαρχία.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί του Σαββάτου (28/03), ο κ.Γεωργιάδης προανήγγειλε την παράταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας πέραν ‪της 6ης Απριλίου‬, «Τα μέτρα για την απαγόρευση της κυκλοφορίας στη χώρα μας θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο από τις 6 Απριλίου».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι από τη Δευτέρα (30/03), θα εκδώσει εγκύκλιο προς κτηνοτρόφους και σφαγείς να λάβουν υπόψιν τους ότι φέτος δεν θα γίνει η καθιερωμένη κατανάλωση αμνοεριφίων την περίοδο του Πάσχα.

Τέλος, κάλεσε όλους τους Έλληνες να κάνουν υπομονή έναν μήνα.






ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...