ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ! Δημοσκόπηση του Stern δείχνει προτίμηση στο Grexit !


Στο σωστό δρόμο φαίνεται πως βαδίζει ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, αφού τα αποτελέσματα δημοσκόπησης του περιοδικού «Stern» δείχνουν ότι η σκληρή στάση που κρατάει απέναντι στην Ελλάδα αποδίδει στο εσωτερικό της Γερμανίας.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του Ινστιτούτου Ερευνών Forsa για λογαριασμό του γερμανικού περιοδικού «Stern», το 53% των Γερμανών θεωρεί ότι θα ήταν σωστή η διακοπή της βοήθειας προς την Ελλάδα, ενώ το 40% τάσσεται υπέρ της συνέχισής της.

Υπέρ της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους τάσσεται το 45% των ερωτηθέντων, ενώ το 47% την απορρίπτει. Υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη τάσσεται το 52% των Γερμανών, έναντι του 42% αυτών που επιθυμούν την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη. Υπέρ του Grexit τάσσονται κατά 75% οι ψηφοφόροι του κόμματος «Εναλλακτική για τη Γερμανία».










ΠΗΓΗ: crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...