Exit Poll : ΝΔ 38% έως 42% ! ΣΥΡΙΖΑ 26,5% έως 30,5% ! Πέμπτη δύναμη η MεΡΑ25 ! 6η η ΧΑ ! 7η η Λύση !


Επιβεβαιώνονται πλήρως οι πληροφορίες των ξένων πρεσβειών σήμερα: Σκηνικό δικομματισμού με μεγάλη νίκη, βέβαια της ΝΔ με ποσοστό 42-38% δίνει το Exit Poll το οποίο διενεργήθηκε κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας στα εκλογικά τμήματα ανά τη χώρα.

Ειδικότερα, με επεξεργασία στο 80% του δείγματος, το ποσοστό της ΝΔ κυμαίνεται μεταξύ 38% έως 42% και του ΣΥΡΙΖΑ από 26,5% έως 30,5%.

Σε τρίτο κόμμα αναδεικνύεται το ΚΙΝΑΛ με ποσοστό μεταξύ 6% και 8%, με το ΚΚΕ να βρίσκεται πολύ κοντά με ποσοστό από 5% έως 7%. Στη Βουλή μπαίνει η ΜέΡΑ 25 του Γιάνη Βαρουφάκη, ενώ οριακή είναι η κατάσταση για τη Χρυσή Αυγή και την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου με υψηλές πιθανότητες να είναι εντός Βουλής με 9-13 έδρες.

Τα αποτελέσματα του exit poll που έκαναν από κοινού οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί:










ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...